Inlägg från: miar70 |Visa alla inlägg
  • miar70

    Anna Wahlgren och Scientologikyrkan?

    Jag häpnar!

    Tänk att vuxna kvinnor har tid och ork att lägga engagemang i något som de inte gillar!

    Jag tar mig friheten att klistra in ett inlägg från AW:s forum, kanske kan det få er att tänka till.

    "Om alla de som ägnar massor av sin arbets- och barntid till att förtala och nedvärdera bara förstod hur många kloka, kritiska, välutbildade, kärleksfulla och underbara människor som finns på det här forumet och som lägger massor av sin tid på att HJÄLPA andra, så tror jag de skulle skämmas. Och jag har ändå bara träffat en handfull av dem IRL.

    Det är ju alltid lättare att gnälla än att faktiskt GÖRA något. Det är betydligt lättare att riva ner än att bygga upp för uppbyggnad kräver förtroende och tillit. Att riva ner kräver inte så mycket alls av någonting, du kan vara ganska talanglös på det mesta men ändå förstöra och förtala. DET är inte svårt.

    Skriv en egen bok då!
    Starta ett eget forum som är så som du vill ha det!
    Föreläs i den anda du tycker är bra!
    Gör något konstruktivt och positivt!
    Var en förebild för ditt/dina barn!
    Var en vuxen som dina barn kan känna sig stolt över!"

    Sen kan man ju undra vad vissas arbetsgivare skulle säga om de visste att några av er producerade allt detta på arbetstid...

  • miar70

    SaramedM skrev 2009-02-19 10:44:32 följande:


    jag har försökt och de trådarna plockade bort
    Då har du svårt att hålla dig över bältet med andra ord... kanske inte riktigt rätt taktik!
  • miar70

    Eller så låter man bli att debattera där man inte längre kan stå för sin åsikt eller får sina påstående punkterade. Då är det lättare att sitta ett gäng och ondgöra sig och en enda (Impertiff) ska orka och ha tid att svara på alla påståenden.

    Ljusskygga skulle jag vilja kalla er!

  • miar70

    SaramedM skrev 2009-02-19 10:52:04 följande:


    Varför är jag ljusskygg? Se då till att våra inlägg inte blir bortplockade från AW´s forum
    Den enda som kan se till det är DU! Debattera med förnuft och utan personangrepp så blir du självklart kvar.
  • miar70
    mamman i skogen skrev 2009-02-19 10:53:26 följande:
    Tror inte du behöver insinuera att i inte står för våra åsikter och säga att vi är ljusskygga för i sådana fall är det ljusskyggt åt andra hållet också.
    Äh, lägg av! Om DU och andra kritiserar AW, shn, oss kurare eller vad det nu är, så är väl det mest logiska att man kritiserar där kritiken kan tas emot och besvaras. Annars blir det bara skitprat, ju!
  • miar70

    My 2 skrev 2009-02-19 11:00:42 följande:


    Ett förtydligande är tydligen på sin plats:Jag har inte på lång tid haft ett konto på Annas sida, jag hade ett som jag fick borttaget för länge sedan - sedan dess har jag enbart roat mig med att läsa och dokumentera - inte skriva. Jag kan alltså inte ta åt mig äran för det som skrivits där på senare tid - även om jag skulle vilja Så - kan vi lämna det nu?
    Jo, jag vet mycket väl att du inte kan skriva där nu men andra kan ju! Och de är välkomna in, de som har nåt att säga!
  • miar70
    mamman i skogen skrev 2009-02-19 11:04:07 följande:
    Men attityden på AW forumet är ju att man inte vil ha icke hundra procentiga AW anhängare där så det blir en massa skit runt diskussionen vilket jag tycker man tydligt ser i slasken.
    Där har du ju fel!Du har fått en massa bra svar, men väljer ändå att gå in hit och beklaga dig! Det är ingen skit alls runt diskussionen, annat än det du själv har tillfört.
  • miar70

    Roisin Dubh skrev 2009-02-19 11:09:19 följande:


    Snyggt jobbat!
    Jag tycker ju inte det är så snygg jobbat att ha någon från redaktionen som sitter här och förkastar AW. Det får ju mig att inte alls gilla FL, tyvärr, för ni visar (genom DIG!) var ni står. Men det är ju er business eftersom det är ert forum, och likaså gäller AW:s policy på hennes forum.
    Bara att gilla läget, eller hur?
  • miar70

    Eftersom det är okej för "redaktionen" att hålla sig off topic så måste mitt svar också vara okej?

    Roisin Dubh skrev 2009-02-19 11:43:29 följande:


    Jag kan lova att de inlägg jag skrev där var ytterst konstruktiva och välmenade. Jag vädjade till eftertanke hos Anna eftersom hon gav stöd åt angrepp på en massa vanliga debattörer på andra forum för att de debatterat hennes metoder. Jag vet inte om du känner till historien med slasktrattstråden?[/citat]

    Berätta! Jag vill gärna veta!

    [citat]Faktum är att jag aldrig ens varit intresserad av AW metoder eller diskuterat dessa. Så jag har inte ifrågasatt något där. Bara det sätt hon agerade på gentemot andra människor (debattörer på andra forum).
    [/citat]
    Vilka forum? Är hon ute på andra forum och debatterar? Eller menar du männsikor som kommer in på HENNES forum och pratar illa om det hon gör och den hon är?

    [citat]Nej det enda jag fick var bortplockade inlägg (vilket är surt, annars kunde jag visat dig hur sakligt och konstruktivt det var) och offentliga bannor poch hån i hennes forum av henne personligen för att jag hade reklam i min sidfot. Vilket tydligen var mot reglerna trots att jag länge och väl gått igenom alla regler som fanns där och såg att flera andra hade reklam i sina sidfötter.[/citat]

    Ingen får ha sidfötter. Eller bilder. Det står i reglerna. Bara att läsa! Jag kan leta fram om du vill!

    [citat]Därmed har jag all anledning att inte sätta särskilt stor tillit till henne eller hennes forum. Och det gör såklart att jag även i den här frågan har lättare att hålla mig kritisk än vad jag hade varit annars.
    Men om du ärligt talat, vill ha svar på dina frågor så bryr du dig väl inte om själva FORUMET, utan då måste det väl ändå vara SVAREN du vill ha. Och det är en sak att vara nyfiket kritisk, än att vara kritisk utan intentionen att kunna ta till sig svaren och kanske omvärdera sin åsikt!

    Tack för ordet! JAg skulle gärna ta den här diskussionen irl! Men det är väl HELT uteslutet... Ni vill ju inte ens ta den på ett annat forum...
Svar på tråden Anna Wahlgren och Scientologikyrkan?