• Flytning

    får soc ta mina pengar ??? SNABBA SVAR!!!!!!!!!

    Givetvis har de rätt att ta dom. Tyvärr är det ju så att du inte kan kräva av samhället att försörja dig mer än absolut nödvändigt. Samhället är ju uppbyggt som så att man måste arbeta för sina pengar. Men det är ju oerhört beklagligt att samhället inte då kan förse alla medborgare med jobb naturligtvis.
    Men du får tänka att du troligtvis har fått mer än 12000 av dom så i slutändan har dom givit dig mer än vad du givit dom även om de tar dina 12000.

  • Flytning

    Myscho skrev 2009-03-01 11:31:45 följande:


    Hallontårta skrev 2009-03-01 11:29:13 följande:
    Men principen är Hon fick ett skadestånd... det ska tex täcka hennes psykolog besök... större medicinkostnader och om hon banne med ska iväg en helg på spa för att *må bättre* det är hennes pengar att göra dessa saker med inte försörja familjen med... Tyvärr vare sig du gillar det elr inte så är det! Även om hon går på soc elr inte det är ett skadestånd !
    Men frågan är väl om man prioriterar psykologbesök framför att livnära sig själv och sin familj. Att kunna köpa mat är väl högsta prio för alla? Sen är det en annan fråga om man då tycker att psykologkostnader borde medräknas i socialbidragen.
Svar på tråden får soc ta mina pengar ??? SNABBA SVAR!!!!!!!!!