Inlägg från: Anonym (undrar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (undrar)

    När kan man inte längre ha sex i samma rum som barnet?

    Vid vilken ålder på barnet kan man inte längre ha sex i samma rum som denne? När börjar de förstå, när kan de bli rädda och få traumatiska minnen? Vill inte utsätta mitt barn för nått sånt men det är svårt att veta var gränsen går.

  • Svar på tråden När kan man inte längre ha sex i samma rum som barnet?
  • Anonym (undrar)

    Okej men om man inte tycker det är skruvat att vara i samma rum som barnet själv, utan tänker på barnet, vilken ålder i så fall?

    Tror knappast att t.ex. en 3-månaders tar skada av det, men en 6-månaders? Ettåring?

  • Anonym (undrar)

    Okej, men hur gammalt om barnet är vaket eller har chans att vakna, för vårt barn är lättväckt. Och då är det ju ibland svårt att sluta mitt i. 6 månader? 9?

  • Anonym (undrar)

    "Drar fram piskor mm" . Nej inte riktigt sån sex jag menar . Mer typ vanliga "nu passar vi på medans h*n sover" sex, som ibland inte fungerar eftersom h*n VAKNAR. Det är därför jag är lite orolig.

  • Anonym (undrar)
    Kajsan skrev 2009-03-18 13:11:44 följande:
    Va? Har du så dålig fantasi att du tror att man inte kan ha sex bara för att man inte har det bredvid sina barn? Jag hoppas du förstår att de flesta människor har fler än ett rum i lägenheten/huset. För du kommer väl inte ha sex i samma rum som dtt barn när det är 14 år? Eller ska du sluta helt med det så fort barnet blir stort nog att förstå vad ni gör? Det blir ju isåfall ni som måste ta ett uppehåll från att barnet fattar tills det flyttar hemifrån...trist.
    Fast 14åringar brukar inte sova i samma rum som föräldrarna...
Svar på tråden När kan man inte längre ha sex i samma rum som barnet?