Inlägg från: konstmodell |Visa alla inlägg
  • konstmodell

    Vi med män som har stora penisar!

    Såsom innehavare av stor och grov vet jag att det kan vara en hyllad gudagåva ibland som fyller skönt men samtidigt vara till hinder, t.ex. på grund av att komma för långt in, kramp i käkarna vid oralsex och de som sagt sig tycka om analt har tänkt om när de sett...

    Det gäller ju att anpassa sig, se fördelarna och inte nackdelarna. Allt har sitt som är bra och mindre bra för den perfekta kuken som passar allt, alla ställningar, för ögats lust och kroppens njutning etc. finns väl inte.

  • konstmodell

    Det där med det orala är ju bra sak att ta upp. Ett ex berättade hur duktig hon var på det och hur det upplevts som mycket speciellt när hon tagit andra hela vägen in.

    Med grovlek som min tar det stopp och jag kände att hon kunde väntat med att berätta tills hon levererat, vilket inte var möjligt.

    Å andra sidan så... en tunga som vet vad den gör, en hand som har rätt takt, läppar som bidrar på rätt vis gör det hela underbart men kvinnor är definitivt olika kunniga i att hitta rätt kombination. En del verkar köra sin rutin och jag känne rat det är som en gäspning.

  • konstmodell
    Thaleya skrev 2009-05-09 19:39:50 följande:
    1.Man vill att mannen ska kunna njuta till fullo och också få in hela!
    Jag vet inte vad andra karlar här säger men för mig är den sexuella stimulansen inte så beroende av om jag får in fem, tio, femton eller ännu fler centimetrar i henne. Det som kan spela roll är
    1) långa stötar kan ge mer stimulans
    2) variation förnöjer
    3) visuellt är det vackert
  • konstmodell
    Thaleya skrev 2009-05-14 21:50:32 följande:
    Sen så är det inte mega svårt att kontrollera djupet heller, eller så är min man sjukt skillad.
    Nej, det är ju inte något konstigt utan anpassning.
Svar på tråden Vi med män som har stora penisar!