• Thaleya

    Vi med män som har stora penisar!

    konstmodell skrev 2009-05-01 11:26:59 följande:
    Såsom innehavare av stor och grov vet jag att det kan vara en hyllad gudagåva ibland som fyller skönt men samtidigt vara till hinder, t.ex. på grund av att komma för långt in, kramp i käkarna vid oralsex och de som sagt sig tycka om analt har tänkt om när de sett...Det gäller ju att anpassa sig, se fördelarna och inte nackdelarna. Allt har sitt som är bra och mindre bra för den perfekta kuken som passar allt, alla ställningar, för ögats lust och kroppens njutning etc. finns väl inte.
    Naturligtvis finns det dåliga och bra saker med olika storlekar. Jag kan tipsa om att killen sitter på huk och tjejen sitter på hans lår på knäna. Då kommer han att kunna köra hårt utan att han kommer hela vägen in, samtidigt som tjejen kan reglera hur fort och även skaka rumpan samtidigt ;) Vet inte om ni förstår vad jag menar men enjoy!
  • Thaleya
    Staketpiss skrev 2009-05-01 12:06:50 följande:
    Det var nog det billigaste och mest genomskådade någonsin. vad kommer härnäst? "Går du ofta hit" "vad sägs om en kopp te"
    Bahahahhaa
  • Thaleya
    Anonym skrev 2009-05-09 07:32:30 följande:
    Finns det något mervärde i att få in hela? Poängen är väl att det skall vara njutningsfullt och för mig ger det inte mer om jag har halva eller hela inne men att hon känner sig fylld brukar vara uppskattat... men som sagt inte beroende på hur mycket som hon kan ta.
    Jag förstår inte riktigt ditt inlägg. Ju mer av min man som kommer in i mig desto skönare tycker han det är. Ju mer av han som kommer in i mig (innan det går för långt) tycker jag är skönare.

    Fast tråden handlar väl inte om det utan att kunna jucka snabbt när man har någon i sig som inte får komma in hela vägen.
  • Thaleya
    Anonym skrev 2009-05-09 16:00:16 följande:
    Jag vänder på frågan. Om han fått in så mycket av kuken som möjligt är och det är jätteskönt vad spelar det då för roll för kvinnan om det finns noll, fel eller tio centimeter till utanför?
    Egentligen ingen roll förutom;
    1.Man vill att mannen ska kunna njuta till fullo och också få in hela!
    2. När det är en mindre penis är det lättare att ha ett visst gung och tempo, en annan hastighet då benen eller bäckenet eller vad det nu heter stöter emot varandra vilket de inte gör annars.
  • Thaleya
    konstmodell skrev 2009-05-10 06:40:10 följande:
    Jag vet inte vad andra karlar här säger men för mig är den sexuella stimulansen inte så beroende av om jag får in fem, tio, femton eller ännu fler centimetrar i henne. Det som kan spela roll är 1) långa stötar kan ge mer stimulans 2) variation förnöjer 3) visuellt är det vackert
    Jaa men män är nog olika de med, och även om det BARA beror på de tre anledningar du lämnade så räcker väl det.
  • Thaleya

    Anonym (lång) skrev 2009-05-14 19:18:33 följande:


    mitt ex lärde sig att ta den hela vägen in i alla ställningar, tom bakifrån och när hon red det var hon som ville, inget påtvingat antar att man får blåmärken därinne, men om man ändå fortsätter varje dag så blir man härdad synd att sexet var det enda som funkade mellan oss hehe :( annars kommer jag in typ halva till 2/3 på dom flesta tjejer och det är lite jobbigt att behöva vara försiktig, så man håller sig till dom ställningar där det är lätt att kontrollera djupet. annars tar det snabbt slut för det är ju inge kul om det gör ont... och det är ju sjukt mycket skönare att vara riktigt djupt inne, saknar när man får komma in hela vägen så att det klatschar mellan varandras hud. så tycker jag iaf!
    Man blir ju inte längre av att konstant ha en kuk som kommer för långt i en. Snarare mindre då det gör ont vilket tar bort att man blir sugen och då gör en tjej mindre då hon inte är lika upphetsad längre. Sen så är det inte mega svårt att kontrollera djupet heller, eller så är min man sjukt skillad.
Svar på tråden Vi med män som har stora penisar!