• alem

    20-25års åldern, första graviditeten nr:3

    Här är vi goa, glada tjejer från hela landet mellan 20-25år.
    Några av oss har redan fått träffa våra små underverk och några väntar med spänning på dem!

    Länk till vår BF/Födelse lista
    www.familjeliv.se/Vantar_barn/Forum-2-293/m39894028.html

    "A baby is something you carry inside you for 9monts
    In your arms for 3years
    And in your heart forever"

    {#lang_emotions_heart}


    (¯`°?.¸ ღ♥ www.nevertheless.webblogg.se ♥ღ¸.?°¯)
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-04-14 13:32
    Gamla bf listan hade gått ut så har fixat till en ny nu!

    Här kommer länken dit:

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m43079981.html
  • Svar på tråden 20-25års åldern, första graviditeten nr:3
  • smultronrt
    alem skrev 2009-04-16 23:58:28 följande:
    Min mamma är så starkdet säger alla... Men i ensamhet om natten Jag sett Hennes tårar falla. Under sömnlösa nätter kommer Jag tassande på tåHon vet att Jag är där för att hjälpa Henne förstå Lika ändlösa som strandens vågoroch Hennes smärtaJag vakar över Min starka mammasom alltid bär Mig i sitt hjärta Hon bär ett leende ett leende som Hon tror döljer Men genom himlens dörr ser Jag tårarna som följer Min mamma försöker hantera döden, för att hålla Mig kvar Och alla som känner Henne vet att det är den enda möjlighet Hon harNär Jag vakar över Min starka mammaGenom himlens öppna dörr försöker Jag förklara att änglar skyddar Mig nu som Hon gjort förrMen Jag vet att det inte hjälpereller lättar bördorna Hon bärHar Du möjlighet gör ett besök och visa att Du håller Henne kär Vad Hon än säger Hur Hon än mår Min starka mamma har ett Hjärta fullt av sår
    gud vad fin dikt.. vem har skrivit den?? är det du??
    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • alem
    {#lang_emotions_flower} Grattis på 4månaders dagen Ayla {#lang_emotions_flower}

    I dag har hon fått smaka på gröt för allra första gången!

    Det gick väl sådär haha Men hon ska få lite varje dag nu tänkte vi så får vi se om det duger åt fröken sen!

    Vi har nyss kommit hem från en underbar dag med promenad längst med vattnet vid lindholmen sen tog vi båten över till rosenlund och vidare med vagnen upp till slottskogen där vi satt och njöt av solen ett tag innan vi åkte hem igen.
    Väl hemma så fick Ayla sitt lilla paket med en aktivitets filt som hon verkar gilla jätte mycket! Och så 2böcker, vita barnkammar boken och en dvd med nya mamma mu & Kråkan filmen som vi ska titta på i kväll då vi har tjejkväll eftersom det är fredag och R. ska till cosmopol som vanligt.

    Har precis slängt in revbensspjäll i ugnen och gjort en härligt grekisk bland-sallad och plockat upp Ayla från filtet och lagt mig med henne på soffan så hon äter lite och håller på somnar nu!
    (¯`°?.¸ ღ♥ www.nevertheless.webblogg.se ♥ღ¸.?°¯)
  • alem
    Tjej24 skrev 2009-04-17 09:00:19 följande:
    Tack så mycket! Det är verkligen helt underbart att vara mamma! Ja, du vet ju hur det är. =) Det var skönt att få bli igångsatt så jag slapp åka fram och tillbaka hela tiden. Igångsättningen gick bra och förlossningen gick verkligen jättebra! Hoppas det är bra med din lilla sötnos och dig!Tack allihop!
    allt är bra med oss! har haft en underbar dag och firat lite!
    Skönt att de gick bra med igångsättningen! Hur gjorde dem för dig?
    smultronrt skrev 2009-04-17 13:00:05 följande:
    gud vad fin dikt.. vem har skrivit den?? är det du??
    Jag vet inte riktigt vem som skrivit den, men tycker den är fantasiskt fin så vela dela med mig av den! Den skänker lite tröst känns det som..
    (¯`°?.¸ ღ♥ www.nevertheless.webblogg.se ♥ღ¸.?°¯)
  • Tjej24
    alem skrev 2009-04-17 17:33:05 följande:
    allt är bra med oss! har haft en underbar dag och firat lite! Skönt att de gick bra med igångsättningen! Hur gjorde dem för dig?
    De la in gel. Tappen var omogen och de fick lägga in gel 3 gånger innan allt satte igång på allvar och jag fick åka ner till förlossningen. Men allt gick så bra så. =)
    Det låter som ni haft en härlig dag!
  • babyboom86

    Idag ska lilltjejen döpas, börjar bli lite nervöst här,hihi. Vore ju så bra om hon ville ta nappen, risken finns ju att hon är lessen under hela cermonin, aja, det är hennes dag så hon får göra som hon vill=)

    Alem- läste på din blogg att ni har lite sömnproblem med ayla, Julia va likadan tills för 2,5 vecka sedan, numera kan hon bara somna i vagnen på kvällen,vagga vagga vagga. Vet hur det kändes när hon bara kunde somna vid bröstet, men det kan vända så fort. Nu börjar jag undra om det är såhär det ska vara istället, hur ska man göra sedan då när hon är för stor för liggdelen......suck

  • alem

    Smult & Tjej: Har uppdaterat BF/Födelselistan lite här om dagen nu... Ni får gärna kika in där och fylla i mer information Tjej: Skönt att allt gick bra iaf! Ja dagen blev helt perfekt!

    Baby: Hon kommer sköta sig ska du se! Vi har prövat precis allt känns det som men inget fungerar... jag hoppas verkligen det vänder snart och att hon kan börja somna ensam.. Nu funkar det iaf för det mesta att få henne somna bredvid en (med hjälp av att ha bröste i munnen självklart) och sedan kunna resa på sig och göra annat medans hon sover kvar ett tag men just de där med att få henne somna utan att ha bröstet i munnen.. =/


    (¯`°?.¸ ღ♥ www.nevertheless.webblogg.se ♥ღ¸.?°¯)
  • smultronrt
    alem skrev 2009-04-19 12:48:48 följande:
    Smult & Tjej: Har uppdaterat BF/Födelselistan lite här om dagen nu... Ni får gärna kika in där och fylla i mer information Tjej: Skönt att allt gick bra iaf! Ja dagen blev helt perfekt!Baby: Hon kommer sköta sig ska du se! Vi har prövat precis allt känns det som men inget fungerar... jag hoppas verkligen det vänder snart och att hon kan börja somna ensam.. Nu funkar det iaf för det mesta att få henne somna bredvid en (med hjälp av att ha bröste i munnen självklart) och sedan kunna resa på sig och göra annat medans hon sover kvar ett tag men just de där med att få henne somna utan att ha bröstet i munnen.. =/
    Har skrivit in oss nu´.. skrev även med döttsdatum.. hoppas det var ok
    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • Lucia1987

    Grattis babyboom, hoppas allt går bra med dopet...!!!

    Själv sitter jag och planerar inför AnnaBelle´s dop.

    Det blir någon gång i juli.
    Hur planerade ni er bebisars dop?

  • babyboom86

    Nu kan vi pusta ut, dopet blev jättelyckat, vi är helt slut nu =) Julia skötte sig exemplarisk, blev bara lessen när prästen doppa henne i vattnet. Vi döpte henne katolskt så själva cermonin ser lite annorlunda ut från det protestantiska, man klär av barnet å doppar hela ungen, stackarn fick lite kallsupar så de va väl inte mer än rätt att hon blev lessen på prästen =) Nu sover hon så gott i vagnen, hoppas verkligen hon kan sova några timmar nu då jag är helt slut å kommer somna själv när som helst =) Kommer lägga upp lite bilder på bloggen senare, förhoppningsvis imorn om jag hinner med, så kan ni kika!

  • alem
    smultronrt skrev 2009-04-19 19:57:14 följande:
    Har skrivit in oss nu´.. skrev även med döttsdatum.. hoppas det var ok
    självklart är det okej!
    Hoppas att det går bra med mötet med prästen i morgon {#lang_emotions_flower}

    Baby: sa ju att allt skulle gå bra
    (¯`°?.¸ ღ♥ www.nevertheless.webblogg.se ♥ღ¸.?°¯)
Svar på tråden 20-25års åldern, första graviditeten nr:3