• Armani

    När och vad ska man packa i BB väskan??

    Något jag saknade under vår BB-tid var tvättlappar, alt våtservetter, till bebisen. Vi fick ett minipaket i "startpaketet" man får efter förlossningen, men när dessa var slut och bebisen hade bajsat så instruerade personalen oss i att blöta toapapper och torka bebisrumpan med. Landstingets hårda papper, som någon här skrev- som tidningspapper! Stackars bebisrumpa.

    Diadem eller hårsnodd eller något liknande. Även om jag inte hade så långt hår så var det ändå i vägen vilket vart riktigt jobbigt.

    Under lustgasen kunde jag inte alls sluta tänka på läpperatet som aldrig kom med...

    Vattenflaska. Gud värd att kunna ha först under förlossningen ist för att karln ska springa och hämta glas efter glas när man som mest behöver honom. Toppen att ha sen när man ska amma oxå och inte kan få nog av att dricka.

    Musik. Hade en stereo på rummet men inga skivor med.

    Lite smink var SÅ skönt att ta på sig då man kände sig allt annat än vacker efteråt då man vandrade runt lite med bebisen, åt lunch osv.

    Glöm inte extra batterier till kameran!

    Vi köpte sånna där jättebilliga tanborstar och hade i väskan som låg i bilen. På så vis så vart det inget som glömdes bort och bara att slänga sen då man skulle hem.

    Jag hade en väska till mig och sambon, och en till bebisen. Tyckte nog att jag hade packat lite väl mycket vilket sambon oxå påpekade flera ggr men jag använde varenda liten pryl som hade packats ner


    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥Till Ljudet Av Blixtar & Dunder Skedde Ett Under, Vår Alicia Är Här 081015♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • Armani
    Loppan11 skrev 2009-04-29 17:34:27 följande:
    Det är många som skriver om det där med smink. Jag undrar. Får man ha smink vid förlossningen, hudkräm, läppcerat? Kanske en petitessfråga...men jag vankar hemma nu de sista veckorna och har tid att tänka på allt. Smått som stort. Jag gissar dock att man inte kan ha smink eller liknande om det blir tal om kejsarsnitt. Och snälla..tyck inte att jag är ytlig..jag har som sagt var bara väldigt god tid på mig att tänka på allt och inget;)
    Jag har då aldrig hört något om att man inte får det om det är tänkt att man ska föda vaginalt. Blir det snitt så tror jag inte heller att det spelar någon större roll om du har smink på dig, bara du inte har nagellack och/eller läppstift.
    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥Till Ljudet Av Blixtar & Dunder Skedde Ett Under, Vår Alicia Är Här 081015♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • Armani
    babykorv skrev 2009-05-10 19:30:10 följande:
    hej! ni som varit med förut, vad ska man sikta på att packa i för något? jag menar i vilken typ av väska. jag tänkte innan att det nog skulle räcka med en handväska modell större, men så såg vi en film på föräldragruppen, som handlade om ett par som skulle in och föda, och de hade packat i typ två rullväskor och tre weekend-bagar och en och annan ryggsäck... såg ut som att de skulle flytta in på kk! är nyfiken, vad hade ni för väska?
    Och jag som tyckte att jag hade mycket packat
    Vi hade en mindre bag med våra grejjer i och en skötväska med bebisens, båda rätt pinfulla
    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥Till Ljudet Av Blixtar & Dunder Skedde Ett Under, Vår Alicia Är Här 081015♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
Svar på tråden När och vad ska man packa i BB väskan??