• Jez

    sjukhus dieten!!!!

    blää är inne på andra dagen nu, tyckte soppan var jättegod igår men idag vill jag inte ens känna lukten av den. Huu hur ska det här gå? För övrigt tycker jag att man blev mätt av den och gårdagen gick hur lätt som helst, men idag är jag absolut inte sugen på soppjäkeln och tråkiga grönsaker, nää frukt idag med isåfall. Kan väl inte göra så att det funkar sååååå mycket sämre:p

  • Jez
    gertie skrev 2009-04-21 16:13:48 följande:
    Att äta en allsidig kost och träna kanske inte låter så dumt after all?
    Ja du gertie, det är exakt så jag normalt lever. Vet mycket om kost och träning men gick upp väldigt mycket då jag var gravid och har ett par envisa kilon kvar som jag vill bli av med och denna diet är faktiskt inte helt tokig just för att rensa kroppen. Men för mig blir det endast en gång sen återgår jag till min normala kost. Tränar på som vanligt nu under denna dietvecka.
    Du kan ju inte bara anta att folk är helt "dumma i huvet" och inte vet vad hälsosam "normal" kost och träning är.
  • Jez

    Jag skippade nudlarna då det lät äckligt, kan ju inte va lika gott de andra dagarna då soppan stått ett tag? De måste ju bli rätt mosiga efter det stått och eftervällt i soppan efteråt.

  • Jez
    gertie skrev 2009-04-22 08:56:35 följande:
    Jo, om man behandlar kroppen som ni gör vid en sån här galen diet så kan man: 1. Inte veta mcket om vettig kosthållning och träning. 2. Anta att det faktiskt är som du skriver i slutet av det inlägg jag citerar.
    Men vad underbart att du vet så mycket. Så mycket att du tar dig friheten att klanka ner på andra människors sätt i livet. Du kanske inte vet att de flesta fungerar olika när det gäller viktnedgång/uppgång?
    Så länge man inte svälter sig själv är det inte "vansinnigt" som du kallar det att rensa ur kroppen med hjälp av (notera) EN veckas diet av enbart, grönsaker/frukt. Äter du regelbundet under dagen och håller dig mätt går inte kroppen in i svältläge. Samt under denna vecka rekommenderas kött/mjölk för att du ska få i dig proteiner och kalcium. Jag själv har även lagt till fullkornsknäckebröd med äggvitor, till frukost och proteinshake vid hård träning, samt vitaminer. Alla här vet med största sannolikhet att kroppen behöver fett,proteiner osv osv så du behöver inte komma och leka lärare här:) Tack och klapp på kinden!
  • Jez

    Jag har inte någon direkt övervikt utan bara några envisa kilon kvar och körde dieten endast 3 dagar men åt frukost bestående av äggvitor frukt och knäckebröd, sen övergick jag till lätta sallader med fisk/kyckling med samma frukost som i början. Under den veckan gick jag ner 3,6 kg vilket jag är jättenöjd med då min vanliga kost vanligtvis består av vitt kött och fisk mycket sallad, frukt. tredje dagen fuskade jag till och med och åt 2 ballerina kakor till kaffet. Tränade som vanligt..inte mer inte mindre. Är jättenöjd med resultatet.

Svar på tråden sjukhus dieten!!!!