Inlägg från: Vilda Tiger |Visa alla inlägg
  • Vilda Tiger

    sjukhus dieten!!!!

    Så länge alkoholen är kvar i kroppen så sänks fettförbränningen.

  • Vilda Tiger

    Jag är nyfiken på samma sak som en ovan undrade: Ni som har gått ner en del nu, märker ni skillnad på t.ex. kläder nu? 2-4 kg är STOR skillnad för mig vad gäller kläder, har det blivit det för er med?

  • Vilda Tiger

    Jag tror jag ska ge det här ett försök. Kan ju köra tre eller fyra dagar bara med, det står ju att man ska gå ner två kg på det.

  • Vilda Tiger
    annaoedvin skrev 2009-04-23 18:33:11 följande:
    Är sugen på att testa detta.. MEN jag har testat de flesta metoder (som så många andra), gått ner i vikt, för att sedan lägga på mig allt plus lite till när jag slutat. Är detnågon i tråden som testat och klarat av att hålla vikten efteråt? Vill inte göra om samma misstag igen...
    En jättebra fråga! Det undrar jag med... För man kräver ju mindre mat ju mindre man är, så om man minskar fem kg i vikt så kan man ju inte äta lika mkt som man gjorde innan dieten, för då går man ju upp till den vikt man startade på igen.
  • Vilda Tiger

    Princess
    Grattis till de förlorade kilon! Kan inte du skriva om några dagar till mig och berätta om du gick upp ngt av det du gått ner under dieten? Jag är så nyfiken på om det är ett resultat som håller i sig, om man lägga sig på en bra energinivå efteråt... Snälla?

  • Vilda Tiger

    Jag skulle INTE rekommendera att köra den under amning. Jag räknade ut att om man äter det där koket åtta gånger, alltså att den indelas i åtta portioner, så är varje portion drygt 100 kalorier. (Jag hade ingen selleri eller paprika med i beräkningen, men lite mer gröna bönor, det går nog på ett ut ändå.) Det gör att om man äter soppan fem ggr om dagen så blir det ca 600 kalorier. Lägg till lite frukt så är du ändå under 100 kalorier, vliket är på tok för lite om du ammar. Så jag skulle säga nej till diet och amning!

    Princess
    Tack! Gör det! Och va kul att du kom under 100 kg! Grattis igen!

    Jag har kokat soppan och äter den en gång om dagen, men det är för att ajg gå på vk och då käkar jag gärna en måltid med få kalorier en gång om dagen så jag kan lyxa till det under de andra. Jag planerar dock att i framtiden (om en månad ungefär) köra dieten tre, fyra dagar och se om det hjälper lite. Jag har mkt just nu och jag räknar redan kalorier. Det har hänt mkt i mitt liv och jag tror inte jag skulle palla att käka bara soppa och känna att energin tryter just nu. Behöver varje uns energi. Men det är spännande att följa er här inne!

  • Vilda Tiger

    Kalle Karls mamma
    Jag är själv lite tveksam till den här dieten, men nyfiken, dock måste jag nog flika in med att 2 kg fett i veckan kan man allt gå ner. Vätska är det säkert till en del, men om man äter frukt och grönsaker så kommer man ändå inte under de där 20 gram kolhydrater om dagen som krävs för att man ska tömma kolhydratsreserverna i kroppen, vilket gör att man tappar ca 2 kg vätska. Jag tror att man nog kan gå ner 2 kg fett i veckan med det här dieten... det du tappar av däremot är nog muskler, vilket väger mer än fett och därmed kan siffran gå upp till 7 kg på en vecka. Det är min teori.

Svar på tråden sjukhus dieten!!!!