Inlägg från: Busbebis |Visa alla inlägg
  • Busbebis

    sjukhus dieten!!!!

    Limba skrev 2009-04-21 12:15:28 följande:
    Nu säger du gröna bönor igen :). Är det Haricon Verts?
    det är för att det står Gröna Bönor på påsen Har ingen aning om vad det är för sort mer..
  • Busbebis
    Jez skrev 2009-04-21 15:34:24 följande:
    blää är inne på andra dagen nu, tyckte soppan var jättegod igår men idag vill jag inte ens känna lukten av den. Huu hur ska det här gå? För övrigt tycker jag att man blev mätt av den och gårdagen gick hur lätt som helst, men idag är jag absolut inte sugen på soppjäkeln och tråkiga grönsaker, nää frukt idag med isåfall. Kan väl inte göra så att det funkar sååååå mycket sämre:p
    hahaa jag förstår dig, är oxå inne på min andra dag och kände inte för att sleva i mig röran på fm. Käkade en sallad bestående av just sallad, tomater och gurka till lunch, slängde på lite salladskrydda för att förhöja smaken men nu är jag hungrig igen...
  • Busbebis

    här går det oxå bra, jag är väldigt konsekvent känner jag och har inte så mycket som smakat på något jag inte får, eller jo jag hade på lite vinäger på salladen och det står ju inte som okejat men det är ju iaf inget fett i.

    Hade gått ner 1 kg när jag vägde mig i morse men det är ju bara vätska till en början, ska bli kul att se framöver sen.

  • Busbebis
    Jez skrev 2009-04-21 17:14:12 följande:
    Ja du gertie, det är exakt så jag normalt lever. Vet mycket om kost och träning men gick upp väldigt mycket då jag var gravid och har ett par envisa kilon kvar som jag vill bli av med och denna diet är faktiskt inte helt tokig just för att rensa kroppen. Men för mig blir det endast en gång sen återgår jag till min normala kost. Tränar på som vanligt nu under denna dietvecka.Du kan ju inte bara anta att folk är helt "dumma i huvet" och inte vet vad hälsosam "normal" kost och träning är.
    ja vi har försökt förklara det förut oxå men jag börjar undra om det är Anna Skipper som gömmer sig bakom signaturen.. du vet hon som förkastar varenda grej man har i kylen och ersätter den med nåt svindyrt konstigt istället ;)
  • Busbebis
    SparklingSnow skrev 2009-04-21 19:55:31 följande:
    Här är två till som börjar med soppan! Ska strax ställa den på kok :)
    Härligt.. vi börjar bli riktigt många som gör detta nu. Lycka till
  • Busbebis
    CharmingGirl skrev 2009-04-21 18:30:15 följande:
    Hejsan alla!Jag har läst TS så många gånger nu och tänkte dra igång på måndag. Är absolut inte förtjust i selleri, men har så pass mkt övervikt att jag får ge detta en chans! Ser det som en liten rivstart och rensning i kroppen!Har några frågor till er som kan och vill hjälpa mig:- Man måste ha alla ingredienserna i soppan, va? Sellerin går inte att utesluta? - Måste soppan innehålla just Mr Lee's nudlar?- Hur tycker ni det funkar med soppan, tröttnar man fort eller är det lätt att äta den till frukost, lunch och middag?- Dom dagarna där det står "till middag KAN du äta...", måste man äta det eller kan man helt enkelt köra på soppan där istället?
    -Hmm.. jag vet inte heller vad selleri gör för nytta i soppan och om den gör någon nytta alls... känns konstigt om det skulle spela någon roll om man utesluter just den. Iof kan jag ju säga att den inte smakar så mycket när allt har kokat ihop...
    -Mr Lee´s hittade jag ingenstans utan kör oxå på vanliga
    Soppan är god och man kan krydda den lite som man vill, ett tips är ju att krydda lite på tallriken sen, och då kan man ju välja lite olika kryddningar olika gånger.. Jag tog chili en gång, och paprika gången efter.
    -Åt frukt igår som man ska och grönsaker idag, men hoppade den bakade potatis som står som KAN äta till middag... åt soppa OCH sallad istället.

    Lycka till till dig med!
  • Busbebis

    Miss Maria skrev 2009-04-22 09:44:13 följande:


    Oj tråden va så lång så ja orkar inte läsa igenom hela men måste ändå få fråga....r det nån som gått ner nått med metoden här i tråden???
    Jag har precis börjat min 3e dag och ställde mig på vågen i morse, har gått ner 1.7 nu, visserligen är det väl bara vätska men det känns iaf motiverande att fortsätta veckan ut och verkligen ta tag i det de här gaviditetskilona
  • Busbebis

    "Nån" här inne klagar ju på att vi misshandlar våra kroppar men kollar man på vad man faktiskt äter så är det ju nyttiga saker (ja kom inte med det där med glutamat och nudlar, sånt igår nog i 95% av alla här på FLs kost ändå..) och man svälter sig ju inte som man gör på en del andra dieter, inte är jag särskilt hungrig iaf. Sen är det ju upp till var och en vad man gör när man gjort klart sin vecka för äter man chips och godis varje dag lär man ju inte behålla vikten direkt... Tycker alltid det är spännande med folk som lägger sig i andras saker för man kan ju verkligen undra vad som gör dem så intresserade av det, antingen att de tror de är sända av gud på ett speciellt uppdrag att rädda världen från dieter, att de själva är tjocka och jojobantar i det oändliga men bara går upp mer och mer, att de inte klarar av att se andra lyckas... spännande var ordet

  • Busbebis

    Vilda Tiger skrev 2009-04-22 11:15:17 följande:


    Jag är nyfiken på samma sak som en ovan undrade: Ni som har gått ner en del nu, märker ni skillnad på t.ex. kläder nu? 2-4 kg är STOR skillnad för mig vad gäller kläder, har det blivit det för er med?
    jag känner inte så stor skillnad just nu tror jag, men så går jag i mammakläder ännu och de sitter inte så tight ändå. Har dock som första mål att komma i ett par jeans som blev för små ganska tidigt i graviditeten så jag ska se hur långt jag får upp dem efter den här veckan
  • Busbebis

    angelika sjödin skrev 2009-04-23 09:29:16 följande:


    så det står gröna bönor. får kolla i affären. Va tycker ni om soppan? Går alla ner i vikt?
    ja den är god, men jag skippade att ha i nudlar när jag gjorde omkok nu, de blev så slemmiga och mosiga efter ett tag. Tänkte att man kan köra dem brevid istället och lägga i allt eftersom. Jag är inne på min banan och mjölkdag och har gått ner 2.2 hittills.
  • Busbebis
    Kickiiii skrev 2009-04-28 17:54:01 följande:
    Vad är Mr Lee´s nudlar för några?Jag hittade inte dom så jag köpte äggnudlar? Fungerar de eller e de andra salgs nudlar man ska ha?Va e Mr Lee´s för nudlar egentligen?
    jag har inte heller någon aning om vad det är, hittade inte ens något som liknande det och då har jag kollat i flera affärer, körde med vanliga äggnudlar. Sökte på google och hittade det här lindaho.devote.se/blogs/1493401/eat-it-up.htm verkar således vara nudlar med tillhörande kryddpåse eller liknande..
  • Busbebis

    jag gick ner 3.7 kg men följde inte dieten till punkt och pricka de sista 2 dagarna då jag inte var hemma då. Fick äta en köpesallad tex, dock så tog jag inget bröd till. Nu har jag ätit vanlig mat en vecka (inte godis och annat onyttigt men nån kaka när jag varit bortbjuden). Vågen står stilla på en viktnedgång på 3.2, dvs jag gick upp 0.5 när jag började äta vanligt igen vilket jag tolkar som att det är en del av vätskan som försvann som kom tillbaka igen. Tycker ändå det känns ok även om det inte var de "utlovade" 4-7.7 kg.

    lycka till ni som kör!

Svar på tråden sjukhus dieten!!!!