Inlägg från: Tangled up in blue |Visa alla inlägg
  • Tangled up in blue

    Stockholmare med sommarbebisar

    Lägger till nya tråden bland favoriterna..

    Ååå, det är nu man ska ha hus alltså. Superhärligt att ha trädgård och att kunna gå ut och in helt spontant när man har lust!
    Vad härligt det är med lite riktig vår nu äntligen!! Fast de senaste dagarna har jag varit både förkyld OCH haft pollenallergi så då har jag inte varit på topp precis :(

    Lilla Malva är också förkyld (tar det aldrig slut...?) men annars är hon också en väldans glad liten lort! Knallar omkring här hemma riktigt stadigt långa sträckor nu men kryper om det ska gå undan.
    Fast även om hon är glad så börjar hon få mer och mer vilja och temperament. Sitter och ropar och domderar vid köksbordet tex och ska ha ALLT...
    Och nattsömnen ska vi inte ens prata om... har fortfarande aldrig sovit en hel natt. Ammar 2-3-4 ggr per natt och vaknar i regel för dagen vid fem på morgonen!!

    Ska in och kika på dina picnicbilder johlinn. Kanske också ska försöka lägga upp lite nya bilder snart. Just nu är det rätt tomt i galleriet eftersom mitt plusmedlemsskap gick ut för ett tag sen och jag inte orkat förnya det..

    Skulle vara kul att se er och de små som alla måste blivit så stora nu snart igen. Kanske att man kunde hinna med någon picnick eller nåt innan sommaren iaf?

    Kramar!

  • Tangled up in blue

    Kikar in och önskar Glad sommar!!!

    Vi sticker till landet i morgon för att fira midsommar. Och på söndag blir det ettårskalas därute för lilla Malva :) Hoppas på sol, sol, sol och lite lagom varmt!

    Hoppas det är bra med alla små knoddar. Är det fler som är föräldralediga en termin till? Sambon skulle egentligen varit hemma med Malva från augusti nu men det kommer inte funka ekonomiskt tyvärr. Jag klagar i och för sig inte, men trist för dem..

    Well, well.. trevlig midsommar!!!

Svar på tråden Stockholmare med sommarbebisar