• Nekka

    Stockholmare med sommarbebisar

    Här finns vi som fick våra underbara småttingar sommaren 08!

    Tidigare trådar
    Första tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-263/m25802882.html
    Andra tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-229/m28556946.html
    Tredje tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-229/m31592379.html
    Fjärde tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-271/m40328439.html

    Fikalistan: www.familjeliv.se/Forum-11-285/m43014717.html

    Välkommna!


    vissa säger sig ha sett en ängel, jag har hållit en i min famn....
  • Svar på tråden Stockholmare med sommarbebisar
  • Nekka

    Glad påsk till er allihopa!


    vissa säger sig ha sett en ängel, jag har hållit en i min famn....
  • Söta Nasse

    oj var det dags för ny tråd redan.

    Här har vi snare fått klart barnens stora rum. Har bara knappt halva golvet kvar att lägga laminatgolv och sedan sätta dit lister. Så skönt när det börjar bli färdigt och man slipper allt byggdamm.

    Sedan har vi nu även utökat familjen med en liten yorkshireterrier valp på snart 10 veckor. En liten tik som väntas väga kring 3kg som vuxen, men ju större desto bättre.

    Sen har jag i princip blivit smärtfri. Har knappt haft ont de senaste 3-4 veckorna, Fick lite ont när jag varit iväg till sthlm en dag, men det försvann så fort jag smörjde in mig med voltaren gel. Tror att avlastningen med dagisplats har gjort det största underverket, men även att jag hittat en bra sjukgymnast som gett mig bra övningar.


    ♥ Renovering för hela slanten ♥
  • johlinn

    Låter som mycket positivt på en gång nasse, härligt

    Har haft en helt underbar dag med solig picnic i hagaparken o en superglad bebis! Han bara skrattar långa stunder varje dag nu o utvecklas massor! Hoppas han kommer på krypandets gåta snart, det märks att han längtar efter att ta sig fram!

  • jenn79
    Söta Nasse skrev 2009-04-11 15:21:03 följande:
    oj var det dags för ny tråd redan.Här har vi snare fått klart barnens stora rum. Har bara knappt halva golvet kvar att lägga laminatgolv och sedan sätta dit lister. Så skönt när det börjar bli färdigt och man slipper allt byggdamm.Sedan har vi nu även utökat familjen med en liten yorkshireterrier valp på snart 10 veckor. En liten tik som väntas väga kring 3kg som vuxen, men ju större desto bättre.Sen har jag i princip blivit smärtfri. Har knappt haft ont de senaste 3-4 veckorna, Fick lite ont när jag varit iväg till sthlm en dag, men det försvann så fort jag smörjde in mig med voltaren gel. Tror att avlastningen med dagisplats har gjort det största underverket, men även att jag hittat en bra sjukgymnast som gett mig bra övningar.
    Underbart!! Med alla 3 sakerna

    Vi njuter av sol och ledighet! Simon har ätet en massa jord idag när vi planterat på balkongen
    Dotter 051211 och Son 080428
  • Mamma till Cleo och Abbe

    Glad påsk i nya tråden!

    Är så dålig på att kika in men ska försöka bli bättre på det. Vi mår bra i alla fall, Cleo vaknr glad, somnar glad och är glad där emellan. Antar att det är en väldigt glad fas nu. Hon kryper jättebra och går när man håller henne i ena handen, men så fort vi släpper står hon ett tag och sen sätter hon sig ner. Lilla fegis! Hon sover hela nätterna, mellan kanske 19 och 7, vilket inte gör livet svårare precis. Hoppas den här fasen håller i sig lääääänge;) Idag har vi premiärgrillat på tomten och börjat röja lite för att sätta lite nya buskar och annat (jag bara SKA ha jordgubbar för det fullkomligt älskar jag). Livet i hus är helt gudomligt så här års när solen skiner... Hoppas ni mår bra allihop!

    Ha det gott alla!


    Vårt underverk är här, Cleo kom 080604!
  • jennyomicke

    Åh Cleos mamma, det låter underbart. Lillprinsen här har också haft en jättebra period med sovtider, mat och annat. Men tills för några dagar sedan tror jag att hans tänder spökar för han har så svårt att somna. Får vagga honom i min famn tills han slappnar av och vill sova. Men man får bita ihop. Annars har han varit så duktig och sover hela nätterna utan tutte eller annat, sov då cirka 10 timmar. Avvänjningen med tutten gick jättebra, bättre än förväntat. Ett par nätter sedan sov han själv utan tröst under natten. För man hör att han vaknar titt som tätt men somnar själv om utan gråt eller annat.

    Här är det också trädgårdsröjning som gäller. Vi har klippt och ansat alla våra träd, en hel del. Jag har röjt i rabatter och nu är det snart "bara" klängrosorna som ska klippas, för de har inte ansats på flera år. Vi flyttade in för ett år sedan, precis innan Vincent tittade ut och då var det inte läge att börja påta i trädgården.

    Härligt Nasse att det känns bättre i kroppen Måste vara fruktansvärt att ha ont hela tiden. Själv klagar man när man får träningsvärk nu som då *förlåt för det*

    Johlinn, ja, vad mysigt med picnick, vi har också picnickat, fast på tomten då och inte i ngn fin park. Vi har bott ute på tomten under påskhelgen, och Vincent har testat att äta gräs. Han verkade tycka det var gott, haha. Men fick inte äta så mycket dock
    Jag ska gå in och spana på dina bilder.

    Imorgon ska jag åka och handla nya dynor till hamocken (hur stavas det?), för både hamock och alla plaststolar ska tvättas med högtryckstvätten. Om bara "maken" kunde fylla på pumpen med vatten så vi kan använda den, istället för att ta vatten från huset. Blir lixom billigare så.

    Hoppas alla haft en skön påsk och njutit av det vackra vädret. Jag, maken och Vincent har alla fått färg på kinderna

    Kramkram

  • Tangled up in blue

    Lägger till nya tråden bland favoriterna..

    Ååå, det är nu man ska ha hus alltså. Superhärligt att ha trädgård och att kunna gå ut och in helt spontant när man har lust!
    Vad härligt det är med lite riktig vår nu äntligen!! Fast de senaste dagarna har jag varit både förkyld OCH haft pollenallergi så då har jag inte varit på topp precis :(

    Lilla Malva är också förkyld (tar det aldrig slut...?) men annars är hon också en väldans glad liten lort! Knallar omkring här hemma riktigt stadigt långa sträckor nu men kryper om det ska gå undan.
    Fast även om hon är glad så börjar hon få mer och mer vilja och temperament. Sitter och ropar och domderar vid köksbordet tex och ska ha ALLT...
    Och nattsömnen ska vi inte ens prata om... har fortfarande aldrig sovit en hel natt. Ammar 2-3-4 ggr per natt och vaknar i regel för dagen vid fem på morgonen!!

    Ska in och kika på dina picnicbilder johlinn. Kanske också ska försöka lägga upp lite nya bilder snart. Just nu är det rätt tomt i galleriet eftersom mitt plusmedlemsskap gick ut för ett tag sen och jag inte orkat förnya det..

    Skulle vara kul att se er och de små som alla måste blivit så stora nu snart igen. Kanske att man kunde hinna med någon picnick eller nåt innan sommaren iaf?

    Kramar!

  • Mamma Anna

    Glad påsk på er allihop! Känns som evigheter sen jag var här sist men jag ska försöka bli bättre på det. Jag jobbar numera heltid sen en vecka tillbaks, nytt spännande jobb men jag är helt slut när jag kommer hem på kvällarna. Annars hänger jag mest på bröllopstorget och planerar bröllop.

    Och grattis Nekka till bebis i magen! Vad häftigt!
    Var idag och hälsade på en gammal kompis som är gravid och man blir ju lite sugen men jag tror det är färdigt med barnafödande för min del, fast man vet ju aldrig...

  • Nekka

    vad härligat att läsa att alla verkar ha det bra, vårlyckan har visst drabbat oss alla

    häromdan sågade jag ner ett träd( med handsåg ) på baksidan så nu känns det mycket rymligare...
    vi har planer på att göra altan längs hela huset, och ta bort växthuset, så nästa helg ska min pappa komma o hjälpa till med stubb-borttagning o div förberedelser...
    riktigt mysigt att påta på tomten!

    jade är förkyld igen o snorar o hostar, och två tänder e påväg i överkäken... så lite gnällig e hon lillstrumpan..
    men kryper i hundranitti och ställer sig upp utan stöd, men inga steg själv än så länge..

    Johlinn: vilka söta picnic bilder! är också sugen på picnic, men det kanske vi vågar planera in så småningom allihopa! det vore ju så mysigt om alla barnen kunde krypa runt o käka jord ihop


    vissa säger sig ha sett en ängel, jag har hållit en i min famn....
Svar på tråden Stockholmare med sommarbebisar