• Nekka

    Stockholmare med sommarbebisar

    Här finns vi som fick våra underbara småttingar sommaren 08!

    Tidigare trådar
    Första tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-263/m25802882.html
    Andra tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-229/m28556946.html
    Tredje tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-229/m31592379.html
    Fjärde tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-271/m40328439.html

    Fikalistan: www.familjeliv.se/Forum-11-285/m43014717.html

    Välkommna!


    vissa säger sig ha sett en ängel, jag har hållit en i min famn....
  • Svar på tråden Stockholmare med sommarbebisar
  • Söta Nasse

    Min lilla smala bebis kanske inte är så liten och smal som jag tror. Har ju inga problem alls med att köpa kläder åt honom och de man reglerar i midjan går ju spänna åt massor på. Han kanske är en liten knubbis.

    Stora sonen var däremot bara 93½cm och vägde 13,7 tror jag. Vi var på 3års-kollen idag och hon tyckte att han pratade så himla bra. Mycket ord och långa meningar och att han verkligen förklarade bra. Men det beror nog på att han varit hemma så länge. Dem får väl inte lika bra stimulans vad gäller språket när de är på dagis. Då är de ju så upptagna med att leka och lyssna på vad kompisarna säger.


    ♥ Renovering för hela slanten ♥
  • jenn79

    Har inte kunnat vara inne så mycket, eftersom Simon hällt vatten på laptopen

    Loppis, jag är med på det

    Har gått igenom barnens sommargarderober och det är nog inte så mycket vi saknar Simon skulle behöva några långärmade bodysuites. Men de4t är nog allt Skönt att allt ä'r fixat!

    Nasse: Jag tror inte dte beror på om barnen är hemma eller går på fsk hur de pratar Emma är 3 år och pratar jättebra! Hon började dock prata först vid 20 mån. Hon har 2 kompisar som båda gått på fsk sen de var ca 1,5 men pratar bra mycket bättre än henne. Skillnaden är däremot att både de två vart sena motoriskt, med att lära siggå/klättra osv Emma började ju i januari, strax efter att hon fyllt 3 år.


    Dotter 051211 och Son 080428
  • johlinn

    Jenn - menar du att laptopen inte tål lite vatten Jag är CHOCKAD

    Här är det förkylt o helvetiskt mycket på jobbet eftersom alla andra är sjuka o hemma... Men annars är det bra E. har fått en gåstol o knata runt i från hab. och han gillar den skarpt. Utom när jag håller upp en leksak framför honom o han inte når den utan hamnar längre bakåt istället... Verkar vara lättare att ta sig bakåt för honom!

  • Lejån

    Nettan1;
    jo jag vet att de har väder-rabatt men jag tänkte att du måste ha fått den "vanliga" rean om du fick 30%. Har de affär i viggbyholm? Eller det kanske det heter, där vid Ica Stop. För mig är det typ Täby det också. *hehe* De ska stänga i centrum och ha kvar butiken där iaf. Blev väl för dyrt att ha i centrum. Synd för det är ju mkt smidigare!


    Söta Nasse;
    tror de flesta brukar säga tvärtom, att språket utvecklas av dagis så du har nog gjort ett bra jobb isf om han snackar mkt. Min skrota har ju bytt dagis nu och har helt plötsligt blivit yngst, ensam 05a på avdelningen än så länge så jag tror att hon kommer att ha jättestor nytta av det när det gäller just språket. Hon snackar ju så man får skavsår i öronen, men har lätt för att "slarva" på orden så det känns bra att hon är med barn som pratar "rent".


    Nästa vecka har vi 10mån kontroll av A, får väl se om han får godkänt eller inte. Han är ju ganska seg av sig och klappar absolut inte händerna som de ju vill se att de gör då. Han garvar bara om man ber honom. Det enda han gör är att banka... Gud vilka märken han gjort i parkettgolvet!


    längtar efter sommar & sol
  • johlinn

    storlekar tänker jag inte säga nåt om. vi kör fortfarande med vissa kläder i 62, 74 kommer han kunna ha framåt hösten o 80 blir väl tills han tar studenten ungefär

  • Lejån
    johlinn skrev 2009-04-29 21:11:56 följande:
    storlekar tänker jag inte säga nåt om. vi kör fortfarande med vissa kläder i 62, 74 kommer han kunna ha framåt hösten o 80 blir väl tills han tar studenten ungefär
    Då finns det en del att shoppa på loppis här.
    längtar efter sommar & sol
  • jenn79

    nettan: vad jobbigt att han är sjuk hela tiden

    johlinn: haha, ja visst är dte helt otroligt att datorn inte tål vatten *skandal*


    Dotter 051211 och Son 080428
  • Nettan1

    Johlinn: Vad roligt med gåstol, snart börjar han nog framåt också.

    Lejån: Viggbyholm är en del av Täby, och det är den butiken vid Ica stopp och nickis som jag menar.
    Håller med om att det är mycke smidigare när den finns i centrum.
    Får väl hålla koll efter flytt rea då.
    I fortsättningen får maan väl åka till nickis så jennifer får leka av sig och sedan ett beök i butiken. Om de inte hunnit göra om där så hade de espresso och lekhörna så där kan man ju spendera en del tid.

  • Söta Nasse

    rensade alla barnsaker som skall sälja på loppis på lördag och såg att roligast kläder fanns i strl 68. då måste jag ha fått nån shoppaholicperiod.

    oskar har 80 i kläder sen nån månad tillbaka, men kommer nog ha det ett tag till. han har långa armar, så vissa tröjor har han 86 i. det som måste bytas först här är tröjor och bodys och pyjamas då. Han har korta ben så byxorna byts ut sist. Men nu blir det till att typ bara köpa nytt till honom. Storebror hade 86så himla länge så det mesta är slitet. Men jag älskar ju att shoppa så. Lucas bytte till 98 vid årsskiftet, men kommer nog att ha de kläderna ett år eller så. Men vem vet han kanske brakar loss och växer massor


    ♥ Renovering för hela slanten ♥
Svar på tråden Stockholmare med sommarbebisar