Inlägg från: Psychadelia |Visa alla inlägg
  • Psychadelia

    Massor med bett över hela kroppen

    MospP skrev 2009-04-16 20:51:45 följande:
    Finns det "vanliga" loppor oxå nuförtiden? Alltså inte djurloppor utan typ vägglöss?
    Ja vägglöss fanns iallafall för ca 10 år sedan då vi fick sanera hela vårt hem pga dessa äckel. Det var för mig som för TS fullt med kliande svullna röda bett på hela kroppen.
  • Psychadelia
    Josgirl skrev 2009-04-16 21:35:15 följande:
    Fick ni någon förklaring till varifrån vägglössen kom? Såg ni några spår av dem?Sambon har fått ETT bett på benet, jag har säkert 20 på benen... mysko att bara jag drabbas
    Nej ingen förklaring och ingen av oss hade varit utomlands vad jag kan minnas. Möjligtvis att det här var lite efter att jag kom hem från England men det var ändå inte min säng som var mest drabbad. Jag var på något sätt överkänslig för min syster som hade hela sängen full fick inte alls sådana märken som jag utan enbart små prickar. Jag minns att vi hittade dem så småningom i sängspringor och i något fall i en gardin som var precis bakom sängen. Man kunde se små svarta prickar på lakanet ibland, lusbajs antar jag... Usch det börjar klia bara jag tänker på det.... Vägglöss är iallafall stora och väl synliga om man vet vart man ska leta. I mörkret kan man, när sängen är varm, plötsligt tända lampan och slänga av täcket och då kan man lyckas se nån liten rackare springa och gömma sig. Fy, jag hoppas verkligen inte det är det här ni har drabbats av! Det är vidrigt!!
Svar på tråden Massor med bett över hela kroppen