• Miniigirl

    Gravid med andra barnet,nu är det snart dax!

    Så blir det våran tredje tråd! Va spännande...Nu börjar det bli dax för oss snart:)

    Fortsättningstråd på: "Gravid med andra barnet, nu i vecka 20.." ( www.familjeliv.se/Forum-11-237/m40033466.html )
    "någon i v.8 som väntar sitt andra barn o vill hänga på??"

  • Svar på tråden Gravid med andra barnet,nu är det snart dax!
  • Annah B

    känner ni av att bebisen rör sig mindre nu på slutet? först blev jag lite orolig, men folk säger att det börjar ju bli trångt nu o sen sover bebisen rätt mkt dom sista veckorna.

    jag känner ju av den varje dag, men sen är det mer som att det molar o värker neråt.... samt att sendragen i ljumskarna slår till som blixtrar så folk tror jag e störd på stan =)

  • Miniigirl

    AnnahB:
    Ja, min bebis rör sig inte mycket alls...har inte rört sig något alls idag än:( usch..tycker det är jättejobbigt! är så orolig helatiden..har fått åka till förlossningen 2 gånger för att göra ctg kurva, och allt har sett bra ut! är nog helt enkelt en lugn bebis bara...men, usch...det är jobbigt! Men, den har varit såhär lugn i över 1 månad nu...den sparkar aldrig, och man kan aldrig "väcka" den...och, den trycker eller puffat aldrig tillbaka om man lixom petar på magen!

    Trodde faktiskt inte att bebisar kunde vara lugnare än vad hampus var i magen, för han var jättelugn...men, denhär tar verkligen priset!!!Hoppas den komemr ut snart, ås man slipepr vara så orolig:)

    sen har jag fått för mig att det är en jättebebis...för sist jag var hos bm när hon kände på magen, så såg hon fundersam ut och sa...hm, hur mycket vägde ditt första barn?!
    Och, jag är ju så seg så jag kom ju inte på förän efteråt att...vad menade hon igentligen! tänk o det är en baotabebis där inne?! kanske därför den inte rör sig så mycket?det kanske är för trångt helt enkelt!
    FAst, visserligen, en av gångerna när jag var på förlossningen så kände en bm på magen och sa...den har då gått om plats där inne iafall! ska nog fråga bm nästa gång om hon tycker bebis känns stor!

  • Annizsj

    Vår bebis rör fortfarande mkt på sig. Hela magen går i vågor. Förstrår inte hur den fortf kan röra på sig så mkt, går ju in i v.39 på fredag. Hum..men det känns iaf tryggt!

    Miinigirl...Känner endel trycker neråt och förvärkar, sd ibland..men inte mkt. Skulle vattnet gå blir det nog som sist, att värkarna sätter igång med en gång. Hoppas på det, men gärna efter helgen. Har lite kvar att fixa plus att det ska bli så fint väder här i helgen, så lite mer sol skadar ju inte först

    SOvdags!

  • Annah B
    Annizsj skrev 2009-04-22 21:08:38 följande:
    Vår bebis rör fortfarande mkt på sig. Hela magen går i vågor. Förstrår inte hur den fortf kan röra på sig så mkt, går ju in i v.39 på fredag. Hum..men det känns iaf tryggt!Miinigirl...Känner endel trycker neråt och förvärkar, sd ibland..men inte mkt. Skulle vattnet gå blir det nog som sist, att värkarna sätter igång med en gång. Hoppas på det, men gärna efter helgen. Har lite kvar att fixa plus att det ska bli så fint väder här i helgen, så lite mer sol skadar ju inte först SOvdags!
    jag är i v 36 nu....... rörde sig som sjutton inatt, kompenserade väl för sin lugna dag igår =)
  • Olsson22

    Jag har också en liten vilding i magen - ser ut som en torktumlare på kvällarna när hon går i gång

    Tack för länken om hallonbladsthét, Mini! Ska börja dricka nästa vecka...

    I övrigt - hur sjutton ska man kunna sova när man behöver palla upp sig med kuddar överallt? Så fort man ska vända på sig är det ju som om man har kuddkrig med sig själv...

    Min man var till IKEA i går och kom hem med värsta stora härliga dajmpåsen till mig - jaaa! Nu är mina 12 kg snart ett minne blott..

    Ha en bra dag!

    Kramen

  • Miniigirl

    olsson:
    spännande! vilken vecka är du i då?

    Åh va gott med dajm! vill oxå ha:)
    Men, det behövs knappast här...har ju redan gått up 21kg nu!!!hade ju helst slepat gå upp mer...så, jag får nog hålla mig ifrån sådant nu helt enkelt....kommerju säkerligen hinan gå upp några kg till iafall!:)

  • Olsson22

    Jag går in i v 36 på söndag... läste att man inte skulle börja före 35 hela veckor så, jag väntar lydigt även om min känsla just nu är att kommer hon inte snart, tänder jag en eld därnere och röker ut henne ...

  • Miniigirl
    Olsson22 skrev 2009-04-23 09:49:19 följande:
    Jag går in i v 36 på söndag... läste att man inte skulle börja före 35 hela veckor så, jag väntar lydigt även om min känsla just nu är att kommer hon inte snart, tänder jag en eld därnere och röker ut henne ...
    Ja, okej! Jag går in i vekca 36 på tisdag...så jag har tänkt att jag ska börja dricka då, om jag nu hunnit få teet då försåss:)
    Har bara läst vecka 35..och, det kan j uvara både 35 fulal vekcor, och att man är i vekca 35 lixom!

    hihi, ja...det kanske man skulel testa:) röka ut ungen:)
  • mrs Vilja

    Hej!
    Får man vara med här? Är i vecka 36 och väntar säkert lika ivrigt som ni andra på att lillen ska komma ut. Vi har ett barn sedan innan (född -06) som längtar lika mycket han.
    Känner mig så ofantligt trött hela tiden. Går liksom inte att beskriva denna trötthet.

  • Annizsj

    14 dagar till bf idag....shit, hade faktiskt trott att vår bebis skulle vara ute nu. Men just ni känns det som om den aldrig vill komma ut. Har såååå ont i revbenen, inte sovit ngt inatt... Ska försöka vila nu när sonen är på dagis och lever loppan några timmar.......

    Välkommen mrs Vilja!!!

Svar på tråden Gravid med andra barnet,nu är det snart dax!