Inlägg från: Thaleya |Visa alla inlägg
  • Thaleya

    Du ser en femhundring på marken...

    Jag hade kollat mig runt så att ingen letade efter en peng just eller att ingen såg mig och om det var fritt fram hade jag stoppat på mig den. Om jag däremot såg någon stackare som letade hade jag gått och frågat om han tappat något. Och sen gett han pengen om det var den.

  • Thaleya
    Lotta71 skrev 2009-04-22 18:19:42 följande:
    Mina barn hittade en 500-ing på en grusväg här i byn. De berättade det för mig när de kom hem från promenaden igen. Jag bara:- WOW, vad ska ni göra för den? Det är ju jättemycket pengar "-Men vi tog inte dem, det var ju inte våra"!
    Åhh vad sött!
  • Thaleya
    Nisseblubb skrev 2009-04-26 00:08:32 följande:
    Jag hade tagit den. Lämnar man in den i kiosken snor personen som arbetar där pengen. Bättre att jag får den än den personen
    Haha beror på vem som hittar den, jag har jobbat på affär och det hände lite då och då att folk hittade pengar och gav mig och de åkte ner i kassan på jobbet.
  • Thaleya
    Nisseblubb skrev 2009-04-26 00:19:33 följande:
    Ja, alltså snodde ni den :)
    hahah nee jag fick ju inget av det :P Men förresten fan vad irriterad jag blev på människor som betalade för sina varor gav mig en slant ytterst motvilligt och sa; jaa nu blir väl du nöjd va? när du får ta alla mina pengar. ja eller hur för de går ju till mig =O
Svar på tråden Du ser en femhundring på marken...