• MiIou

    Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?

    Linnpinn skrev 2009-05-14 08:07:26 följande:
    Jag tyckte att jag fick så lustig röst av lustgasen när sonen föddes. Hela förlossningen tjatade jag på min man om att jag lät som Roll-on-mannen Rolle i programmet Mia och klara.
    Du har inte skrivit i den gamla förlossningstråden (snart 3 år sen)? För jag läste där om någon som tyckt att hon lät som Roll-on mannen från p3 av lustgasen, ett inlägg jag asgarvade åt då jag satt höggravid och läste (jag lyssnar dagligen på p3 så jag vet ju vem Roll-on mannen är ). I alla fall så hände exakt samma sak mig på förlossningen, sambon frågade om jag ville ha något att dricka vid ett tillfälle då vi var ensamma i förlossningssalen. Jag hejdade mig mitt i meningen då jag skulle svara sambon och började fnissa som en tok.
    Sambon bara tittade på mig och undrade vad som var så roligt och då viskar jag åt honom (läs: väser som en orm): "Du.... shit... jag låter ju jättekonstig!"
    Sambon undrade förstås vad jag menar (han tittade väldigt skeptiskt mot mig).
    "Jo... men du vet hon som skrev att hon lät som Roll-on mannen... Precis så... Som om man har en bubbla i halsen..." (jag hade suttit och läst tråden högt för sambon så han visste vad jag syftade på).
    Sambon sa att jag visst inte lät konstig, och då kom jag på mig själv att jag antagligen hallucinerade lite och började skratta åt det istället.

    BM kommer in i rummet igen och möts av mig som låter "Hahaha!-ajaja, Hahahaha, ajajajaj!".
    När jag ser att hon kommit in börjar jag som värsta fyllot och ska försöka förklara vad jag skrattar åt, säger något i stil med: "Du vet roll-on mannen på p3.... Det finns ett forum på familjeliv, det var liksom en tjej där som skrev att hon lät som honom, som Roll-on mannen... Alltså, jag tyckte jag lät som honom jag också men jag gjorde inte det, fast det lät så, men Kent (sambon) säger att jag låter normal, men det var roligt... Brukar du lyssna på p3?" samtidigt som jag fnissar.
    BM tittar på mig med lite lustig blick och svarar "ja, det är ju bra att du har roligt i alla fall...".

    Fasen vad jag skämdes efteråt, sambon hade suttit och vänligt men snällt bett mig vara lite tyst, men ja, jag antar att de varit med om konstigare saker, haha... Jag är väl inte den enda som varit full på lustgas här i världen
Svar på tråden Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?