Inlägg från: Solen73 |Visa alla inlägg
  • Solen73

    Phil & Ted syskonvagn del 14

    trolltriss skrev 2009-04-29 12:08:30 följande:
    hm, dem tror att vagnen har varit överbelastad och hävdar bestämt att det står klart och tydligt i deras instruktionsbok att man inte får köra vagnen lastad, upp eller ner för en trappa eller liknande,,,,jag bläddrar och bläddrar och hittar det inte nån stans.Trots det / för att de inte kan bevisa att det är därför min vagn gått sönder ( alt, återförsäljaren har inte upplyst mej ,,,, ) har jag fått nytt chassi...
    det jag hittade i instruktionen att man skulle vara försiktig vid andvändning av trappa men det ska man väl alltid vara.
  • Solen73
    E L I skrev 2009-05-01 09:45:43 följande:
    föresten, någon som vet om vilket solparaply som helst passar P&T, funderar på att köpa ett sånt o testa...
    jag köpte en bra parasoll på pippilotta med UV-skydd.
  • Solen73

    jag har precis börjat använda min Sport och är i det stora hela nöjd. Kan inte ha nån annan vagn. Men det stör mig lite att barnet ligger så krökt om man inte fäller helt till fullt liggläge. Hela ryggstödet är som en båge. Sen är det ju svårt och fälla upp ryggstödet igen med barnet i. Men man kanske får in snitsen snart....

  • Solen73
    Mosie skrev 2009-05-02 15:47:49 följande:
    har du en bild pa satet i en bage? det later lite fel, later som om du mojligen inte har vikt ut ovre kanten. Den ska inte vara bojd helt enkelt, den ar plat vilket lage man an har den i.for att falla upp sa satt barnet upp forst, om barnet kan halla i sig i bumperbaren sa att dem sitter rakt gor det det lattare att putta upp ryggen och knappa spannena.
    mitt barn är inte så gammalt än, 14 månader så hon ligger ju liksom inte på hela ryggstödet. Ibland vill man ju bara att hon ska typ halvligga för hon sover lika bra då men eftersom ryggstödet är så pass mjukt så blir den ju böjd vilket jag tycker är ett minus.
  • Solen73
    Mosie skrev 2009-05-03 15:59:06 följande:
    Men aven om hon inte ligger pa hela ryggstodet borde den inte boja sig. Det gor definitivt inte min, inte min gamla vagn heller. har du spannena knappta eller uppe och har du dragkedjorna uppe eller nere? Undrar bara om det kanske ar nagot fel pa vagnen din for det later sa knepigt nar du sager att den blir bojd.
    den är liksom böjd i alla lägen förutom när den är helt fäld. I vilken ordning fäller du ner ryggstödet? Om jag bara vill att hon ska sitta och luta lite så kan det ju räcka bara med dragkedjorna. Men sen när jag öppnar de två spännen i ryggen så blir det inte riktigt bra.
  • Solen73
    trolltriss skrev 2009-05-03 21:52:26 följande:
    På en e3 och classic fäller man ner ryggstödet genom att knäppa upp de två spännerna som sitter under sufletten, längst upp på sitsen först, och sen knäpperna på ryggen och sist om det är en baby som skall ligga, dragkedjorna. vill man senare sätta barnet upp igen börjar man dra igen dragkedjorna sen hänger man upp sätet i de övre knäpperna ( under sufletten ) så ryggen blir böjd som en hängmatta sen trycker man fram ryggplattan och knäpper den nedersta av de två knäpperna på ryggen först, sen det andra. sitsen blir krokig / böjd om man inte knäppt de två knäpperna bakom sitsen och samtidigt har de övre knäpperna knäppta..... på en e3 classic modell i alla fall....
    Tack! Jag ska kolla och testa igen få se om jag får ordning på det!{#lang_emotions_smile}
  • Solen73

    Funderar på att köpa en Hangbag för att ha nycklar och plånbok lättillgängligt. Ni som har en sån, fyller den sin funktion eller är det ett onödigt köp tycker ni????

  • Solen73
    Solen73 skrev 2009-05-04 14:56:23 följande:
    Funderar på att köpa en Hangbag för att ha nycklar och plånbok lättillgängligt. Ni som har en sån, fyller den sin funktion eller är det ett onödigt köp tycker ni????
    puff på denna fråga.....{#lang_emotions_smile}
  • Solen73

    jag puffar på en annan fråga jag ställde tidigare. Vilka åkpåsar passar bra till sport om man inte köper P&T egna förstås.

  • Solen73

    vet inte om jag gör nåt fel när jag fäller ihop vagnen men hela handtaget släpar ju i marken. Ska den verkligen göra det? kommer ju bli förstörd eller smutsig.

  • Solen73
    lisan1980 skrev 2009-05-14 20:49:32 följande:
    Hej! Har varit inne och läs i tråden från och till ett tag. Funderar på att beställa en Vibe på nätet men vet inte varitfrån. Är det nån butik man ska passa sig för och vart får man mest för pengarna, med tillbehör som syskonsits, regnskydd, myggnät och cocon ? Någon som kan tipsa?
    Jag köpte min på Kidzshoppen. De har erbjudanden och vagnen kom på 3 dagar!!!
  • Solen73

    jag var på BarnensHus igår och tittade på en Hangbag men blev ganska besviken men också glad över att jag inte skickat efter en. Den hade ju bara en liten ficka i mitten och på sidorna var det hål för flaska eller liknande. Det är inte så ofta i alla fall jag behöver ha en kaffemugg med mig eller så. Nu funderar jag på och hitta nån snygg midjeväska eller liknande och hänga där istället. Trodde det skulle finnas på Stadium eller Intersport men hittade inte en enda.
    Någon som vet var man kan få tag i midjeväskor????

  • Solen73

    angel ica skrev 2009-05-20 15:02:01 följande:


    tänkte också på det, googlade på midjeväska och fann en massa internetsidor som säljer, varav de flesta var djurshopar... sådana som hundägare har med på långa promenader, som liknar hangbag... prisklass runt hundralappen!
    Jag ska kika runt på nätet för och se om jag hittar nån bra. Grejen är att man gärna skulle vilja klämma på den innan man beställer...
  • Solen73

    en undran...när jag har min sport i fullt liggläge så blir det så att barnet ligger med bena lite uppåt om ni förstår hur jag menar. Stjärten ligger liksom i en grop och sen lutar det uppåt så hon ligger inte plant. Blir det verkligen så eller är det nåt fel på min vagn? ???

  • Solen73
    SandyL skrev 2009-05-25 20:21:02 följande:
    det ska vara så!!!kolla bilder i min blogg... www.dandy84.blogspot.comgå ner några inlägg......trodde med det va fel på min vagn, men det ska vara så!
    ok, då vet jag. Började bli orolig!!
  • Solen73

    Någon som använder Skiphop Saddlebags till sin vagn? funkar det bra? ev bilder?
    De ser inte ut att rymma så mycket.

Svar på tråden Phil & Ted syskonvagn del 14