Inlägg från: Vårängeln |Visa alla inlägg
  • Vårängeln

    Phil & Ted syskonvagn del 14

    Har en fråga angående regnskydd...
    Har P&T regnskydd till min E3 sport och trivs förträffligt med det här ute på skåneslätten där det tenderar att regna från sidan , men när man har syskonsitsen därbak - finns det något ytterligare skydd som man kan inköpa? Eller stackarn därbak får ha rejäla regnkläder istället..?

  • Vårängeln

    Missy Cat skrev 2009-05-05 21:57:49 följande:


    Du måste ha dubbelskyddet för att det ska täcka syskonsittsen bak.Har du bara enkelskyddet så täcks bara huvudsittsen och sufflett.Men har du en e3 eller en sport?
    Upptäckte precis att vi måste ha fått fel (för 1 1/2 år sedan då vi köpte vagnen inkl. syskonsitsen..!), för vi har fått sport-vagnen med E3-syskonsits. Har framtill nu inte fattat varför just jag inte kan fälla syskonsitsen till lite liggläge... Har letat upp kvittot och ska ringa försäljarna imorgon, ska bli intressant och höra vad de har att säga...
  • Vårängeln

    Ville bara inflika hur det gick med min "fight" med försäljarna ang. fel sits (E3) till min vagn (sport)... jag var laddad till tusen! Döm om min förvåning när de var mycket vänliga (!?) och bytte naturligtvis till rätt stol! Hurra för BABYRINGEN i Malmö, mycket trevliga och tillmötesgående!!
    Passade även på att köpa ett större regnskydd som skyddar bägge barnen så imorse fanns det ingen ursäkt att springa till dagis - skönt!
    Ha en bra dag!

  • Vårängeln
    Hanny80 skrev 2009-05-07 19:29:19 följande:
    Hej!Hade tänkt köpa en P&T-vagn, men blev lite tveksam när jag såg att liften/cocon bara var 60 cm. Hur länge kunde ni använda liften innan den var urvuxen, hur långa var era barn då?
    Har precis lagt undan cocoonen och sonen är nu 8 månader (han är nu 72 cm lång). Hade kunnat använda den längre men kände att det blev för varmt. Var också orolig att den skulle bli för liten för snabbt men jag tror man jämför med liftar från ex. Brio/Emmaljunga som man nog kan använda tills de blir tonåringar...
  • Vårängeln
    DanielaM skrev 2009-06-08 21:38:13 följande:
    har ni uvskydd till er vagn?om man köper de kommer man använda de`??hade till min uj men hade aldrig de på...så nu står jag i valet o kvalet till uvskyddet..hur har ni e med de???
    Jag har använt mitt uv-skydd väldigt flitigt! Det är ju även ett insektsskydd...
  • Vårängeln

    Vi ska snart också åka till Liseberg och vi kommer bara att ta en vagn - P&T. Har ett barn på 2 år och en på snart 5 månader. Båda mina barn sover iaf jättebra i vagnen även om det inte är liggläge på den.
    [/citat]
    Var på Liseberg för två veckor sedan med PT:n och ungarna (o mannen oxå) och det gick jättebra! Barnen är snart 2 1/2 och 10 månader och de sov som stockar i all liv o rörelse.
    Ha det så kul!
    /Ingela

Svar på tråden Phil & Ted syskonvagn del 14