Inlägg från: Annagalenpanna |Visa alla inlägg
  • Annagalenpanna

    Phil & Ted syskonvagn del 14

    Hejsan!

    Undrar vad ni tycker. Blir att jag beställer en Vibe från nätet. Men vilka rek. ni? Fritidsportalen eller kopbarnvagn.nu????

  • Annagalenpanna

    Hihihi!

    Nu har jag bestämt mig! Blir en Vibe från fritidsportalen. Samma pris som på kopbarnvagn.nu (skickade en offert).

    1500 kr billigare än på babyproffsen här i borås och det är ganska mycket pengar tycker jag.

    Nu e det bara en fråga kvar.....röd eller svart?! Hujedamej va livet kan va svårt ibland;o)

  • Annagalenpanna

    Hmmm blir nog svarta dynor.

    Får försöka få min mamma att sy dynor i nått häftigt tyg. Ni som sytt egna. Har ni trätt de på de befintliga dynorna eller gjort helt nya???

  • Annagalenpanna

    En fråga:

    Om man köper en syskonvagn (phil and teds), alltså den på bredden. Vart kan man köpa det regnskyddet om det inte medföljer? Passar de "vanliga" såsom tulsa eller brio regnskydd till den?

  • Annagalenpanna
    UllaBella skrev 2009-07-23 19:07:04 följande:
    Nu har jag lagt in en bild på mitt nysydda bakstycke. På bilden är det inte helt klart, så det ser lite snett och vint ut, men det blev bra till sist. Jag har svart tyg med infällt nät.
    Shit va bra gjort!!!!! Va impad jag blir!!! Bra att man får lite tips och ideer nu för om några veckor har jag också en Vibe:o))
  • Annagalenpanna

    Hörrni tjejer!

    Hur långt innan BF beställde ni er phil and teds?

  • Annagalenpanna
    BubbelGuppie skrev 2009-07-26 14:35:50 följande:
    är i v15 men har ett barn sedan innan så tyckte inte det var någon fara ifall nåt skulle hända plus bra 2:a hands värde, det var ett bra pris så jag tog det istället för att vänta och se och kanske inte ha fått nån alls.
    Hmm vet inte när jag ska beställa. Har 10 veckor kvar till BF nu. Har en son på 1½ år, men han har en vagn och jag kommer inte packa upp PT förräns bebisen är född.
  • Annagalenpanna

    ok.

    Jag har mailat dem på fritidsportalen och de pratade om förlossningsgarantin.

    Vet inte om jag ska vänta 5 veckor till innan jag beställer......

  • Annagalenpanna
    MissLillan skrev 2009-07-26 15:57:29 följande:
    2:an kommer i oktober och funderar på om jag ska ha en lift eller bara åkpåse då. Vad rekommenderar ni proffs? Blir det inte lite mer plats i en åkpåse? Liften är väl lite liten?
    E inget proffs.....har inte ens beställs vagnen än. Men jag ska inte ha lift, utan kör på åkpåse
  • Annagalenpanna

    Funderar lite.....

    Jag är helt inne på en Vibe, men kan erkänna att priser på en sport lockar lite.

    Jag provade sonen i en sport i affären och han sitter med huvudet upp i suffletten redan nu och han är bara 1½ år, nästa bebis kommer i oktober. Så han lär ju sitta några månder ovanför. Hur mycket har era barn skavt med huvudet i suffletten????

  • Annagalenpanna

    alltså att huvudet går i gör ju egentligen inget. Men det är väl det att man vill ha lite utrymme....eller min son kanske inte bryr sig om det,men jag gör tyvärr det. Hmmm

    Jag tänkte på din 4 åring. Blir det så att desto tyngre de blir, desto mer sjunker de ner i sitsen om du förstår mig??????

  • Annagalenpanna
    norgesessan skrev 2009-07-27 15:15:27 följande:
    Jag fick ha ett skärp under (finns på bild) annars blev det för stor lutning på sitsen, men han blev inte för tung för dottern som låg under. Han vägde nog 15 som mest när han satt där uppe, nu sitter han i huvudsitsen, och dottern bak. (Nu har han hur mycket plats som hälst till huvudet)
    Ok, vår son är som sagt 1½ år och väger väl nu 13.5-14 kg. Hmmm får fundera på detta. Den "fasta" sittdelen vet jag att det är gott om plats i. Nåja......får fundera vidare. 10 veckor var nu bara
Svar på tråden Phil & Ted syskonvagn del 14