Inlägg från: Hnosse |Visa alla inlägg
  • Hnosse

    Phil & Ted syskonvagn del 14

    Hej nu är nr 2 en månad och jag måste dyka in och säga att vi är supernöjda med vår sport!!

    Kört omkring med vagnen på stan idag med bara bebisen och syskonsätet på (tycker det är en bra kompromiss för mig som inte gillar att bebisen ligger framåtvänd). Oj vad många som tittade på mig, i mina föräldrars stad är det inte många som sett en sån vagn så de trodde väl jag gick omkring med tom vagn med bara massor med kassar i sittsen

    Tack vare er har vi PIMpat den så den blivit väldigt bra. Vi behövde en rem under syskonsätet för att inte stora dottern skulle kana framåt. Men vad jag verkligen är nöjd med är att jag sydde en tygkopia av plast skyddet att ha som väderskydd för bebisen. Fungerar utmärkt, både solskydd och väderskydd, kommer nog aldrig använda plastvarianten.

  • Hnosse

    Har en av Gollas nya kameraväskor, passar utmärkt att ha på sidan, räkna inte med att kunna ha en väska på styret om du anväder vagnen till två barn!

  • Hnosse

    Vill bara smita in och säga två saker
    1:
    Köpabarnvagn är suveräna!!!!
    2:
    När det är såhär varmt ha inte 2kg luft i framdäcket... Luften i vår innerslang svällde av värmen så fälgen pajade. Köpa barnvagn tog på sig felet när´P&T inte ville, 600kr, det ska de verkligen ha super pluss för att de gjorde!!

  • Hnosse

    Till alla som funderar på bebistiden: Min dotter på 2,5 är väligt lång för sin ålder och kan absolut inte sova i syskonsittsen, däremot sitter hon väldigt bra i den. När hon behöver sova brukar jag hänga liten A snart 3 månader i Babybjörnen och flyttar syskonsätet bak. Så sover H hur bra som helst i stora sätet och alla är nöjda och glada .

    Virriga V: den tar mindre plats än våran gamla singelvagn, en Quinny Freestyle så nog tycker jag den tar liten plats.

Svar på tråden Phil & Ted syskonvagn del 14