• Tecken

    Scouter - töntarnas elit!

    Ja, scouter är helt vidriga. "Alltid redo"? Nejdu, det stämmer inte - känner flera scouter som aldrig är redo, de tar timmar på sig att sminka sig t ex.

    Men inget ont som inte för något gott med sig - vad skulle vi göra utan pinnbröd och "scoutbananer"?

  • Tecken
    Bonanza skrev 2009-05-03 17:25:07 följande:
    Jag kommer att dö en liten smula om min unge blir:ScoutFågelskådareOrienterareFolkmusikspelareAktiv inom nykterhetsrörelsenHockeyspelareSå jag håller med TS.
    Så att vara med och dansa i ett folkdanslag är helt ok?
  • Tecken
    Trileia skrev 2009-05-03 19:56:53 följande:
    Filatelister är töntiga också. Attans där gick en tagg sönder på mitt extremt ovanliga frimärke från Jagvetinteomjagvaritistan.Scouterna, alltså.. de döljer något. Jag tror det är en sekt. Hajk måste ju komma från hitchhiker (helt klart och absolut) och det har vi ju alla sett hur såna är (om inte, se Liftaren).Dessutom är de alla klädda likadant i fula skjortor med vimplar runt halsen och militäriska märken på ärmen. Jag tror de tänker försöka ta över jorden. Bäst vi slår dem.
    Men det heter inte "tagg" på frimärken - det heter perforering! Här kan du läsa mer om frimärken och dess perforering: sv.wikipedia.org/wiki/Frim%C3%A4rke

  • Tecken

    bananer är gula skrev 2009-05-03 20:10:00 följande:


    Men det verkar Tecken vara... Pinsamt.
    Ja, för det är ju inte så att tråden ligger i Sandlådan och jag har lagt till en massa smileys
  • Tecken

    bananer är gula skrev 2009-05-03 20:14:36 följande:


    Erkänn du är en av dem!!
    Jag erkänner ingenting. Däremot bekänner jag mig till den lilla, exklusiva skaran här på FL som kan Googla Där kan man få svar på allt, t ex vad taggarna på ett frimärke heter.
Svar på tråden Scouter - töntarnas elit!