Inlägg från: smultronrt |Visa alla inlägg
  • smultronrt

    Nya vi som försöker få syskon till våra änglar

    Jag är med Tackar för nya tråden


    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt

    Sapy Välkommen och beklagar verkligen sorgen..

    Styrkekramar Holly och ängeln Robin


    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt

    Välkommen Ennna Massa styrke kramar till dig och din son. beklagar verkligen sorgen.


    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt

    Ennna: Jag känner precis som du.. Robin var med min första.. Jag vill så gärna ha ett till barn och det viste jag dagen innan Robin dog att jag ville det. Men samtidigt är jag livrädd att behöva gå igenom samma sak igen.. eller att jag inte ska lyckas bli gravid. Jag är trött på alla besvikelser i livet.. Jag tycker vi alla här är värda en plus  nu efter allt vi gått igenom.. Varför ska inte vi få ha ett levande barn.. Vi kommer klara det eller hur tjejer. Jag hoppas på plus i slutet av maj..

    Styrke kramar till er alla..


    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt
    Xweroniqa skrev 2009-05-06 09:32:49 följande:
    SofiaL: Ååå vad spännande, äntligen händer det lite. Nu håller jag alla tummar och tår för att ni inte behöver vänta mycket längre på ett plus. Massa kramarEgo:Känns som det är dags för mig att "på riktigt" hoppa över till Väntar-tråden, även om det fortfarande tar emot. (tror jag väntar några dagar tills vi fått provsvaren)Var på UL igår igen och visst bor där en vild och galen Bäbis med "sakerna" på rätt ställe. Bäbis hade växt perfekt sen förra gången och idag går jag in i vecka 16. Tiden har gått otroligt fort. Nu har det kommit så många fina Nya Mammor hit till tråden så man får väl lämna lite plats..*ler* Jag hoppas ni Mammor finner allt det stöd och alla vettiga svar som jag gjort här. Utan denna sida vetti Tusan vad jag gjort. Har ju trots allt varit med här sen i Augusti, ingen jättelång tid till skillnad från vissa andra.. Jag hoppas så innerligt att ni hinner över till Väntar-tråden innan jag får lämna den förhoppningsvis utan att komma tillbaka hit... Fortsätt kämpa våra änglar förtjänar Många syskon. Tack Finaste Bästaste Alla Ni.Ps. Blir nog svårt att hålla sig borta helt, så nån kommentar emellanåt dyker nog upp..
    Vad fint du skriver. Jag viste inte att du var gravid. eller så har jag förträngt det.. Skickar i alla fall en stor Grattis kram och hoppas allt går bra för dig och magen..

    I dag är det 6 maj och mitt egentliga BF.. urs vad jag önskar att jag fortfarnade hade Robin i min mage. Att jag som alla andra fick klaga över att jag ska behöva gå över tiden och att jag igen fick hålla i min vackra dotter.. Vem vill gå över tiden. Jag vill det och jag är säker på att alla här hade velat hålla kvar sina bebisar i magen ett bra tag till.. Om inte för att behålla barnen så bara för att få känna deras närhet ett tag till..

    Styrke kramar till all..

    Saknar Robin massor idag
    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt
    Änlamamma skrev 2009-05-06 14:48:12 följande:
    Ja...som jag bloggade om häromdagen...att... ja..för det första så har jag o rick bestämt oss för att vi ej skall genomföra detta med syskon till noel. .. (för er som ej vet så har jag och noels pappa gått skilda vägar men har haft tankar på att ändå bli med barn ihop.)Jag bloggade som sagt om att det är inte alltid ett nytt barn man längtar efter utan det som var...Noel. jag saknar honom och även om jag saknar ett barn tillsammans med rick...ett barn överhuvudtaget så är det faktsikt så att det är mest Noel jag saknar....jag saknar livet som vi delade jag och rickard.Hur vi levde för varandra både innan sorgen och efter.men jag kan inte genomföra detta, jag har blivit för sviken och sårad av honom och på ngt sätt så önskar jag mig ett annat liv just nu än...att bli gravid med rick.Men det gör fan så ont ändå...för det skulle ha varit så fantastiskt annorlunda om Noel bara stannat hos oss.kram på dej och er andra
    Vet hur det känns.. Jag och steve gick ju med isär.. Jag har funderat på att ta tillbaka honom men jag vet att det inte är han jag vill ha utan jag vill ha ett levande barn.. Det hade med vart annorlunda för oss om Robin stannat. men jag vet inte hur länge vi hade stannat tillsammans.. Urs det hella känns fortfarande så overkligt...

    En fråga till er som varit änglaföräldrar länge.. kommer det alltid kännas overkligt eller kommer verklighenten komma ifatt mig en dag??? Vill vakna upp ur denna mardröm snart!!
    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt

    Enligt fertiletyfriend så skulla jag ha ägglossning nu så i går körde vi på.. i morses när jag vakna mår jag illa.. {#lang_emotions_tongue_out} Så är det kännslorna som spökar eller kan det ha tagit.. många säger ju att det kan känna att de blev gravid redan dagen efter!! Tror ni på det??

    minna gissningar
    Ägglossningen är idag och därför mår jag illa.
    Jag håller på att bli sjuk
    eller jag vill så gärna bli gravid så min hjärna spelar min kropp sprat..

    Hela natten till jag somna låg jag och sa till mig själv. "ta dig nu, ta dig nu, ta dig nu"

    NU SKA VI ALLA PLUSA TJEJER!!!!!

    Kramar till de som behöver det idag!!!  (mår rätt bra idag faktiskt)


    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt
    Änlamamma skrev 2009-05-07 12:38:28 följande:
    smultronr... Nej jag tror inte på att man kan märka dagen efter... Det är nog den största myten av dem alla=)Men att man mår illa av Äl, ja detv vet jag alltför väl...så det är säkert det.Han som du försöker skaffa syskon med, är ni super bra vänner så att ni kan prata och allt det där? Kommer han vara en del av barnets liv?(Funderingar=)enbebisimagen: Hinner du ej med? Jisses...jag har vart med här alltför länge och i början var det typ mer än tio sidor per dag...då var det aktivt, jag tycker det är lungt här nu =)
    Vi har vart vänner i kanske två år.. Han ställer alltid upp för mig och han var med på begravningen och grät som det var hans egna barn som låg där. han tog jätte hårt på det. Vi har gått igenom allt det praktiska och han har sagt att om och när barnet vill veta vem som är pappan så får jag berätta det för barnet.  Han kommer då om barnet vill finnas där kännslomässigt, men han vill inte ha något ansvar för barnet. Deta tycker jag är helt ok för om man gör insemination så får ju barnet inte samma känslomässiga kontakt med barnet.. och jag vet att han har bra gener då han har två jätte fina pojkar sen innan.. Jag tror det kommer bli jätte bra även om de idiala är en mamma och en pappa. Min familj stödjer mig till 100% i mitt beslut och de kommer finnas där både för mig och barnet..
    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt
    RingRing skrev 2009-05-07 22:30:15 följande:
    KramarEgo: Jaha nu har jag äntligen tagit tag i mina studier. På måndag ska jag börja läsa upp min gymnasie betyg på distans. Jag var ju dum någ att hoppa av skolan så jag har ingen grundbehörighet alls. Jag läste sedan till uska på komvux men jag har som dröm att bli sjuksköterska. Så nu har jag börjat att ta tag i det. Sv A och Eng A börjar jag med. Kram och go natt!
    Här är en till som ska läsa upp sina betyg på distans.. Jag börjar på tisdag.. Jag har svenska B som jag måste läsa sen ska jag söka in på universitetet och bli barnskötare. 

    Kram alla goa änglamammor
    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
Svar på tråden Nya vi som försöker få syskon till våra änglar