Inlägg från: Melkers mamma |Visa alla inlägg
  • Melkers mamma

    Nya vi som försöker få syskon till våra änglar

    Ringring: ja, tack för att du uppdaterat tråden.

  • Melkers mamma

    Sapy: Välkommen till världens bästa tråd, självklart kan du skriva här. Denna tråd är till för alla oss änglaföräldrar som föröker/längtar efter att få ett levande syskon till våra små änglar. Beklagar så att din dotter inte heller fick stanna hos er!

  • Melkers mamma

    Enna: välkommen till tråden, beklagar att ert lilla barn inte fick stanna!

    Ja, rädslan när det gäller ett nytt barn är stor, men längtan efter att få hålla ett levande barn i sin famn är ännu större.
    För oss är oxå rädslan stor att även nästa barn ska drabbas av det allvarliga hjärtfel som Melker hade. Läkarna tror nämligen att det kan finnas en gen som orsakar detta, men man har inte hittat den...trots denna rädsla känns det som att vi måste våga igen. Känner mig just nu som en "halv" människa.

    Annelie: roligt att "se" dig i tråden. Saknar dina kloka inlägg. Kram!

    SofiaL: Ledsen att dom konstaterat PCO. Har en kompis som har det och hon har fått veta att det brukar gå allt lättare för dem med PCO att bli gravida ju äldre man blir. (istället för tvärtom) delvis pga att man har många ägg kvar. Hoppas att det tar sig snart med hjälp av medicin. 7 ägg låter ju himla bra iaf, själv fick jag genom vul veta att jag har 3 på gång. Vi får hoppas att vi har några guldägg bland dem.

  • Melkers mamma

    Cat79: vill även jag hälsa dig välkommen till en super bra tråd, men är förstås ledsen att du behövt hitta hit.

  • Melkers mamma

    anniloo och MalinF: förstår precis det där med att man vill testa direkt, men jag ska försöka skärpa mig för testerna är ju inte direkt billiga.

    fossing: Mina kollegor var väldigt förstående i början och frågade hur det var med mig. Nu tror jag att många av dem "glömt", (men inte alla). Förstår att det känns trist när alla undviker att fråga. Jag har faktiskt varit med om att bekanta (inte mina arbetskamrater) smugit undan när de sett mig på stan. Det gör ont, man känner sig som om man vore ett UFO eller nåt, men det är ju dom som får skämmas

    Xweroniqa: Härligt att alla tester var bra!!!

    ego: Jag har fått urinvägsinfektion (för sjuttielfte gången känns det som) och får nu äta antibiotika igen =( Nu är jag orolig att detta inte är bra, då jag har ägglossning i början av nästa vecka. På förpackningen står det som på nästan alla mediciner att "det finns begränsad erfarenhet av användning under graviditet". Blir skitnojjig av sånt.

  • Melkers mamma

    enbebismagen: STOR kram till dig idag, vet hur det känns!

  • Melkers mamma

    Enna och enbebismagen: Ja, saknaden är enorm. Man var ju så förväntansfull och förberedd på att nu få ha en liten att ta hand om och så har allt det bara ryckts undan för en. Det är jättejobbigt!

    Cat79: Härligt med en helg på Öland!

    Ego: Var på återbesök på gyn idag. Bad läkaren kolla om det stämde att jag hade ÄL för jag fick utslag på testet imorse. Det stämde sa hon, kunde se en stor fin äggblåsa. Hoppas, hoppas att det är "guldägget" denna gång. Så nu är det bara att försöka igen och sedan vääääääääääänta.

  • Melkers mamma

    Stark längtan83 och AnnCharlotte86: välkomna till tråden, beklagar att inte heller ni fick behålla era små.
    När det gäller att skaffa syskon tror jag de flesta av oss i den här tråden har känt rätt lika, nämligen att man väldigt fort kände att man vill försöka igen. Vi var ju alla så nära att få det vi allra mest önskade...så det är inte konstigt. du ska inte skämmas Stark längtan, tycker att det är en naturlig tanke.
    Men instämmer oxå med de andra om att låta sorgen ta tid. För mig/oss har det nu gått ett halvår och sorgenoch saknaden är fortfarande stor. Den kommer naturligtvis aldrig att försvinna helt, men man hoppas att ett syskon kan få en att känna sig som en "hel" människa igen.


    Änlamamma skrev 2009-05-11 19:27:58 följande:
    Melkers mamma skrev 2009-05-11 16:37:39 följande:
    HÅLLER VERKLIGEN ALLA TUMMAR och HOPPAS SÅ INNERLIGT!Hejja hejja hejja
    Tack, du är för go !
  • Melkers mamma

    LillanM: Har tänkt jätte mycket på er ska du veta och förstår att du har många jobbiga känslor och att det är svårt att skriva i denna tråd just nu. Men vi finns här, det vet du! Att skaffa hund låter som en jätte bra idé tycker jag. Med en valp i huset får man iaf lite annat att fokusera på och glädjas åt. som du vet är ju jag/vi hundägare och jag säger som Snorppan, han har varit en stor tröst när det känts extra tung och en anledning att gå utanför dörren även de dagar när man bara vill dra täcket över huvudet. STOR KRAM!

Svar på tråden Nya vi som försöker få syskon till våra änglar