• RingRing

    Nya vi som försöker få syskon till våra änglar

    Välkommen alla gamla och nya till fortsättningen!



    Här får man tycka och känna och säga vad man vill utan att det blir fel.
    Ingen här inne klandrar någon annan för dess tankar.
    Alla har vi gått igenom samma hemska öde som gjort att vi kommit hit till denna tråd...



    Men nu är det dags för våra underbara änglar däruppe att få bli storasystrar/storebröder

    Så nu kör vi så det ryker



    + PLUS ÅT OSS ALLA +



    Tidigare trådar
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m26901686.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m29786350.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m35155057.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m38102012.html


    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m41097915.html
    BIM lista så vi har koll på varandra
    www.familjeliv.se/Forum-10-20/m41187392.html


    Du kommer alltid finnas i mammas hjärta Isak....
  • Svar på tråden Nya vi som försöker få syskon till våra änglar
  • smultronrt

    Jag fick inte ens ett grattis av min familj.. jag har mått piss hela dagen.. men som tur är har jag min snälla kill kompis.. jag gick bort till honom och fick myssa lite ikväll.. Har ju ingen aning om när jag har ägglossning längre.. så man får hålla tummarna varje gång man mysser nu mera.. (jag gissar att jag har ägglossnign nång gång mellan den 7- 11 juni...)

    Krama till alla fina


    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • Melkers mamma

    Har idag ringt spec mödravården. Fick prata med en snipig BM. Hon tänkte först inte ge mig någon tid förrän v.29!!! Men jag stod på mig (har blivit bra på det) så jag fick en tid nästa tisdag, vilket känns bra.
    Förklarade för BM att läkaren sagt till mig tidigare att de eventuellt när jag blev gravid skulle sätta cerklage på mig i v. 12-13 och att jag måste få diskutera detta med läkaren omgående så att jag vet. Kan ju inte gärna göra det när jag är i v.12!!
    Snacka om att ha fel person på fel plats. På spec mödravården tycker man att de skulle vara extra förstående eller hur.

    Har varit hos kuratorn idag oxå. Skönt att få prata av sig lite om sin oro. Hon har ju varit med hela vägen och vet allt vi gått igenom.

  • smultronrt
    Melkers mamma skrev 2009-06-01 16:45:01 följande:
    Har idag ringt spec mödravården. Fick prata med en snipig BM. Hon tänkte först inte ge mig någon tid förrän v.29!!! Men jag stod på mig (har blivit bra på det) så jag fick en tid nästa tisdag, vilket känns bra. Förklarade för BM att läkaren sagt till mig tidigare att de eventuellt när jag blev gravid skulle sätta cerklage på mig i v. 12-13 och att jag måste få diskutera detta med läkaren omgående så att jag vet. Kan ju inte gärna göra det när jag är i v.12!!Snacka om att ha fel person på fel plats. På spec mödravården tycker man att de skulle vara extra förstående eller hur.Har varit hos kuratorn idag oxå. Skönt att få prata av sig lite om sin oro. Hon har ju varit med hela vägen och vet allt vi gått igenom.
    Får jag fråga vad cerklage är för något.. håller tummarna sten hårt för er
    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • anniloo

    smultronrt: jag fick inte heller något grattis här hemma =( lite tråkigt.

    melkers mamma: bra att du står på dig, jag har oxå blivit lite så att jag vågar mer nu än innan. hoppas du får cerklage och att det inte ska vara några problem.

    ego: hade äl i helgen;) så nu hoppas jag att det tog sig!

  • Mamisita

    Melkers mamma: vad tråkigt bemötande Förstår inte riktigt hur vissa människor tänker.. Så bra att du stod på dig, hoppas du nu får komma till en vettig läkare. Skönt med kuratorkontakt, att få ventilera lite.

    Kan det vara så att övriga familjen ligger lite lågt på morsdag för att de är rädda att gör er ledsna? Att de inte förstår att det är en viktig dag även för en änglamamma...

    Ego: Här går vi bara och väntar tills bim. Vet inte exakt när bim är men jag vet när jag hade äl så jag utgår från äl + 14 dagar till bim. Än är det iaf en vecka kvar och jag kan knappt hålla fingrarna i styr, vill bara testa NU! Fy hur ska man klara detta, jag menar sannolikheten för att plussa är ju inte så stor.

  • RingRing

    Hej tjejer!

    Jag har hållt mig i bakgrunden ett tag så jag vill passa på att ge er alla som fått era efterlängtade plus ett stort grattis.

    Det blir bara ett ego inlägg idag är så arg. Min läkare sa senast vi talades vid att hon skulle prata med barnlöshets teamet och att ev en remiss till IVF skulle skickas. I dag fick jag ett brev där det står att jag inte kommer att få någon hjälp med IVF eller IVF/PGD, det står att när jag fyllt 25 år så kan dom ev skicka en remiss så att jag får landstings finansierat men inte innan dess. Men om jag vill så kan vi bekosta ett vanligt IVF i väntan. Men hallå vad tror dom. Jag vill göra IVF/PGD och det går inte att köpa privat i sverige man kan enbart göra IVF/PGD genom landstinget. Varför ska jag lägga ut en massa pengar på vanligt IVF och sedan om jag skulle bli gravid gå i ca 18 veckor innan jag vet att barnet är friskt, vet att barnet kommer att över leva. Nej tack. Är så arg. Hade man kunnat köpa IVF/PGD i sverige så visst då hade vi kunnat bekosta något försök själva. Usch jag är bara så arg nu och tycker att allt är så orättvist. Jag kommer att få vänta i ytterligare 2 år innan en remiss ens kan skickas, sedan ska remissen behandlas och att det ska bli vår tur.
    Vi skulle haft en liten kille på 1 ½ år här hemma nu, men istället är allt tomt och månad efter månad går utan att något händer. Usch usch usch...

  • Mamisita

    RingRing: vet ej varför ni förlorade er lilla kille men antar att det är pga någon genetisk sjukdom då du nämner PGD? Låter ju hel knasig att det ska finnas en åldersgräns för att få använda sig av metoden. Vet du hur det är i andra landsting, görs det öht i flera landsting och har alla samma åldersbestämmelser? Fy förstår verkligen att du är upprörd, att vänta två år när man redan fått vänta för länge. Kram

  • RingRing
    Mamisita skrev 2009-06-01 21:54:04 följande:
    RingRing: vet ej varför ni förlorade er lilla kille men antar att det är pga någon genetisk sjukdom då du nämner PGD? Låter ju hel knasig att det ska finnas en åldersgräns för att få använda sig av metoden. Vet du hur det är i andra landsting, görs det öht i flera landsting och har alla samma åldersbestämmelser? Fy förstår verkligen att du är upprörd, att vänta två år när man redan fått vänta för länge. Kram
    Isak hade en obalanserad translokation mellan kromosom 12 och 16. Vi har fått veta att jag bär på detta genetiska felet så risken att nästkommande barn får samma finns.
    Jag har inte en anning om hur det görs i andra landsting, det ända jag vet att det skiljer sig i landet över om man bekostar IVF/PGD. Vissa landsting bekostar inga försök alls och jönköping som jag tillhör har ingen klar policy över hur man gör.
    Vi har försökt och försöker att bli gravid naturligt, men inget händer.
  • Jaxon

    Hej alla kämpar härinne!

    Jag önskar sååå att ni plussar snart hela bunten o kommer över till andra tråden....

    Jag är inne här o läser lite då o då o bara beundrar er kämpingar...jag va ju själv en sån för 24 veckor sen....

    smultronrt: jag måste bara fråga om jag missat nåt.. var det inte så att du inte va ihop me Robins pappa längre? Har du träffat en ny som du försöker med =) Fattade inte ditt inlägg ang. mys o ägglossning.. =) Lycka till iaf.

    STORT LYCKA TILL I HUMPANDE O ÄGGLOSSNINGSTIDER O OLIKA BEHANDLINGAR... !

    KRAM


    ღ ღ De sparkar i min mage....BF 090927 ღ ღ v24 ღ ღ
  • Malin F

    Skickar en kram till er alla!

    Det känns sååå långt borta att någonsin bli gravid igen...känns nästan som jag (iaf en del av mig) övergett tanken.................... Även fast det är min allra högsta önskan! .-(

    Smultronrt: Såg att du undrade om Cerklage, det är en slags tråd som sys fast i livmodertappen som ska förhindra att den öppnar sig för tidigt...


    ~Cornelia~ängeln Vide~
Svar på tråden Nya vi som försöker få syskon till våra änglar