Inlägg från: Audrey11 |Visa alla inlägg
  • Audrey11

    Maj-Juli Uppsala födda 06!

    Nej, men fy vilka läskigheter som har hunnit hända sedan jag var inne och kollade tråden senast! Skönt att det verkar ha gått bra Nr One! Förstår att du blev orolig!
    Hoppas ändå att resan var mysig. Jag har varit två ggr på Island och det känns verkligen som en annan värld. Lite som att landa på månen.

    Ta hand om er. Grattis V i efterskott!

    Hur ser födelsedagarna ut framöver?
    Påbörjar en lista så att man kan ha lite koll:

    21 juni: M

    Kram!

  • Audrey11

    Jag förstår att du är deppig som tvingar i dig punchrussinglass!;) Byt genast till choklad!
    Skämt åsido. Klart att du blir irriterad. Skulle bli vansinnig själv. Särskilt som du är gravid. Kram till dig.

  • Audrey11

    Jag ses gärna! När, Var?
    Skicka gärna ett mess om det blir ngt.

  • Audrey11

    Jag ses gärna. Har M den här veckan så i så fall med henne, vi har dock rätt fullt upp då vi ska ha 3-års kalas på lördag och det kräver ju lite planering ändå. Nästa vecka kan jag nog måndag-onsdag.

    Jobbigt att det är så struligt med T, Nr One! M var rätt trotsig för ett tag sedan men det känns som att det har ebbat ut. Nu är hon världens solstråle. Förhoppningsvis så är det här med T inte alltför ihållande, men jag vet att du har nämnt det tidigare så jag antar att det är värre än "lite trots"

  • Audrey11

    Nästa vecka kan jag

    Må Äventyr, ev. Nr One (efter 15 med T), Audrey
    Ti Äventyr, Nr One (efter 17.30 utan T), Audrey
    Ons Äventyr, Audrey
    To Äventyr, Nr One (efter 18 utan T)
    Fr Midsommar va?

    Vad ska vi annars ha tråden till...om vi inte får gnälla menar jag ;). Jag uppfattar dig hur som helst inte alls som gnällig Nr One.

  • Audrey11

    Tisdag låter bra. Gamla hederliga cappuccino? Eller har ni ngt annat förslag. Jag är öppen för vilket som. Ska vi sääga 18 då?

  • Audrey11

    Perfekt. Like the good old days:). 18.00 I'll be there!
    Nu är sambon iväg på en barista-kurs som han fick i present av mig. Så nu ska jag få ännu godare latte på morgonen. Har t.o.m inhandlat en ny nespresso-bryggare så nu kommer jag att bli ruinerad på kuppen. De små portionerna är ju snordyra...men åh så gott!

  • Audrey11

    Hej Iorlover,

    Har ingen koll på några öppna förskolor i Uppsala faktiskt. Var bara ett par ggr.
    Om du vill ha lite lugnare nöjen så finns ju Stadsparken och Pelle Svanslös Hus. Nikkis Äventyrslek är ju rätt stojigt så det kanske du ska undvika om du tyckte att Fyrishov var lite för mycket.
    Hoppas att du har trevligt hör i krokarna.

  • Audrey11

    M tackar...hon är inte här dock ;(. Jobbigt, även om vi firade ordentligt förra helgen så saknar man henne extra en sådan här dag. Men imorgon hämtar jag henne. Läääängtar!

    Äventyr: Tycker mig komma ihåg att man hade en hel del sammandragningar under en ganska lång period, men med tanke på att du fick Ville så tidigt så kanske det är läge att ta det lite extra lugnt i alla fall.

    Grattis I!

    Har precis kommit hem från Skåne. Har haft världens mest lugna midsommarafton, men det var skönt. Känner mig riktigt utvilad.

    Cissi: Varannan fredag slutar jag tidigt på fredag...vi kanske kan ta en fika/promenad i Stadsparken någon gång.

    Kram!

  • Audrey11

    Nr One...jag tror vi alla känner igen oss i din beskrivning. Jag känner att jag är lite släpphänt ibland för att jag så gärna vill att allt ska vara mysigt och glatt när hon är hos mig...eftersom jag inte har henne hela tiden. Vi vet att vi gör oss själva en otjänst men vi säger alltid att antingen gör du det själv (eller om jag hjälper till) eller så gör J det. Då väljer hon alltid att jag/hon själv ska göra det. Hon och J går egentligen hurra ihop som helst men om jag är hemma så är det bara jag som får hjälpa till.

    Tyvärr lägger vi ju upp det för att jag får göra det hela tiden...

Svar på tråden Maj-Juli Uppsala födda 06!