• Mirabell500

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    www.pixbox.se/pic_show_id27790615.html

    Kan det blir starkare än det här? Testade för första gången i mitt liv idag!

    Å undrar som en annan tjej här om vi ska ha sex varje dag nu eller varannan? ( ifall killen skulle ha sämre kvalité på sperman så har jag hört att man bara ska sex varannan dag nämligen)

    Å ska man fortsätta ta äl-test i morgon.. övermorgon?

  • Mirabell500
    anirahtak skrev 2009-06-02 12:06:26 följande:
    Nu antar jag att min äl är slut då trots missen med att aldrig få det där lika starka strecket, som jag kunde se iaf. Flytningarna hade fram tills igår under ca 5-6 dagar varit tunna och genomskinliga, (inga trådar men det har jag nästan aldrig upptäckt heller, väldigt sällsynt för mig)..starkt streck i söndags alltså.. Stickningar i högra sidan i livmodertrakten på eftermiddagen och väldigt trött blev jag också mot kvällen. Också det insåg jag att jag blivit på kvällen för varje ägglossning (då jag åtminstone trott att jag haft äl) de senaste månaderna. Och i morse när jag gick på toa var flytningarna VÄLDIGT rikliga, vattninga och vita.. Som jag på pernille-sidan uppfattat som "milky"..d.v.s det som kan komma efter äl om jag fattat rätt..:) Nu blir det bara tt väänta då..:)
    Hallå!

    Samma här, fast jag hade det starka strecket för första gången jag prövade i fredags! Sen lite mindre lördag & söndag! Och igår kväll (måndag) Var det borta....nu har jag ju pco & räknar ju inte med att det ska bli något heller.... men det vore ju skoj!

    2 veckor ere man ska vänta nu tydligen! Så... *väntar*
  • Mirabell500

    En fråga!

    Hade ÄL i fredags.... nu igår & idag så känner jag mig öm där nere... ont i högra äggstocken typ lite granna bara.. är det vanligt?

    har alltid ätit p-piller så ja känner inte min kropp så väl...
    men som sagt, har ju pco å så risken att det hände något i fredags (eller dagarna runt) är ju såååå liten...

Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?