• Tessie80
    MaMaS skrev 2009-07-23 07:48:57 följande:
    ok. ja, för jag har hela tiden ett svagt streck när jag tar testerna, utom igår då strecket var starkare än kontrollstrecket direkt, så jag har inte haft nån stegring. Har inte tagit idag, får se vad det visar sen då. Hoppas det är över nu för nu ska vi iväg några dagar och känns lite svårt att sexa till det när man bor hos vänner =)
    Håller med Trolltoka helt och fullt! Va strecket starkare så har du ju haft full stegring!
  • Tessie80
    MaMaS skrev 2009-07-25 15:43:34 följande:
    då har vi verkligen inte missat det denna gången iallafall ;) hoppas nu bara att det går vägen!! innan idag när jag var på toaletten hade jag pyttelite blod typ bara som en strimla på papperet (ursäkta de ingående detaljerna). Vad var det? kan det varit för att jag haft äl eller? man kan väl få en liten blödning då?
    Åh, jag tror att jag har läst att det kan bli en liten blödning när ägget släpper och det är ett tecken på att man är extra fertil då. Pga av ägglossningen då. Men jag är inte helt säker...
  • Tessie80
    browniieee skrev 2009-07-30 19:30:18 följande:
    här är d väääääldigt tyst... *smyger förbi på tårna*
    Jag vet... TRÅKIGT!
  • Tessie80
    Dolphin25 skrev 2009-07-31 00:25:27 följande:
    hello.....kikar in lite kunde inte låta bli fast jag lovat mig själv att ta en paus från fl...då jag mår så himla piss... saknar er iallafall kramar i massor :)
    Jag saknar dig med!! Tänkte på dig igår och undrade hur du mådde. Hoppas du mår bättre snart och kommer tillbaka stark och taggad som aldrig förr. Kram gumman!
  • Tessie80
    Dolphin25 skrev 2009-07-31 13:08:06 följande:
    saknar dej... jo det kommer jag göra vi behöver bara lite tid för oss själva och samla krafter för att orka försöka igen liksom.....kram kram
    Jag förstår det, inte så klokt att kasta på sig nåt nytt när man ännu inte kommit över det som hänt. Ta din tid och ladda batterierna. Vi väntar på dig när du känner dig redo! Kram!
  • Tessie80

    Jättetråkigt att den här tråden bara "försvunnit" men man kan ju inte sitta och skriva med sig själv direkt...

  • Tessie80
    MaMaS skrev 2009-08-17 15:30:25 följande:
    nä, det är ju inte så roligt =) men då börjar jag försöka igen då =) Hur går det för er? Här går det inte så bra, är inne på 4:de försöket och har äl i slutet av denna veckan tror jag. Ska köra med stickor denna gången också för de funkade sist =)
    Jag inväntar äl i slutet på augusti och hopaps verkligen att det tar sig då!
  • Tessie80
    MaMaS skrev 2009-08-17 15:47:20 följande:
    ja, vi har väl äl nästa samtidigt om jag inte minns fel =) fick precis veta att min fd arbetskamrat ska ha barn igen, hon har 2 barn sedan tidigare med en annan och nu har hon träffat en ny och de behövde bara i princip titta på varandra så blev hon gravid....klart man är glad för hennes skull, men när är det min (vår) tur??
    Det kommer det lovar jag!

    Jag har äl den 28-29 augusti nångång, fast jag hoppas ju att den får för sig att komma tidigare.
  • Tessie80
    Viktoria5 skrev 2009-08-17 16:18:09 följande:
    Hej hej!! Hoppar in här om det är ok? Har läst mycket av tråden! Rolig och intressant!!! Jag har börjat försöka få lite koll på mina flytningar. Haft en mens efter mf i juni. Har nog typ lotionflytningar nu... Men så, 2 ggr hittintills under denna cykeln, har det kommit jätte sega trådiga flytningar. Ev lite klumpar i. Senast imorse.... Hoppas ni inte tar illa vi i av detajerna... Någon som är med om liknande???
    Jag tar inte illa upp har varit med om värre och pratar ganska mycket om sånt själv så fram med detaljerna bara! Har du kollat in den här sidan, där finns det en "kalender" över hur flytningarna ser ut under en cykel.

    www.pernille.info/cervixsekret.htm
Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?