• browniieee

    2 missfall i rad, hur gick det med er tredje?

    samma sak här.. i april gjorde jag medicinsk abort för MA nr TRE!!!

  • browniieee
    Ninninn skrev 2009-06-06 11:55:38 följande:
    Samma här me!! fick missfall den 18 februari va då i vecka 14 och nu fick ja mitt andra missfall för 2 veckor sedan, ska tillbax på måndag kanske får skrapa då.Ja vågar knappt bli gravid igen för ja vill verkligen inte få ett tredje missfall..Barnmorskan säger ju a de bara är att köra på men man måste vänta en mens, borde man kanske vänta längre????
    måste och måste.. då jag väntat in mensen har jag ändå fått MA så det är nog sak samma...
  • browniieee
    hoppaspåpluss skrev 2009-06-18 13:36:38 följande:
    Hej allhopa! Beklagar era mf...Jag blev skrapad igår, och vill gärna börja igen så fort blödningen slutat. Men läkaren tyckte att jag skulle vänta 1-2 mens på grund av att jag haft två missfall så att kroppen hinner återhämta sig m.m. Det var inget jag ville höra!Hur har ni andra gjort? Tror lite på att om kroppen inte är redo för att bli gravid så blir man det inte... (alltså pga av att livmodern eller dylikt behöver återhämta sig efter mf). Tänker jag helt fel?
    det är så olika från läkare till läkare.. jag skulle kört på som vanligt.. skulle mensen kommit så fine, då kanske man inte kan räkna det som ett riktigt försök.. så gjorde vi i alla fall.. nu fick jag mensen o jag väntar in ÄL om någon vecka eller så...
  • browniieee
    monchichi76 skrev 2009-06-21 21:55:47 följande:
    HejJag har nyss haft mitt andra mf..en ofosterlig graviditet i v9. Verkar som att jag är på väg att sluta blöda nu..känns så skönt!Mitt första var ett MA i v12, det fick jag i slutet av februari..blev gravid igen efter en mens som då oxå gick åt pipsvängen nu i juni.Känner mig väldigt redo att prova igen så fort jag känner mig fysiskt hel och ren. Men är samtidigt orolig att det blir fel om vi inte väntar en mens, än om det inte gjorde nån skillnad förra gången..Tror ju på ett vis att kroppen inte gör sig redo om den inte är det.Skulle vara intressant att veta hur ofta det går bra eller dåligt när man blir gravid direkt.Hur många här inne kör på direkt och hur många väntar??
    vi körde på direkt men var inte säkert att vi skulle träffa in ÄL... har nu fått mensen i alla fall och ska börja försöka på riktigt!
  • browniieee
    monchichi76 skrev 2009-06-22 10:08:42 följande:
    Ok...jag har nästan lust med det oxå.. Men vet man att allt rensats ut om man får ÄL ? Eller vill de att man rensar ut rester på första mensen?Sen funderar jag på att äta 1/4 tabl. BarnAlbyl för att förhindra ev. blodproppar. Har läst om många som äter det (med el. utan läkarens tillrådan) eller Trombyl. Enl. en Bm som jag frågade om detta så var det ingen fara med att göra det. Känns som jag vill försöka eliminera en ev. orsak till mina missfall..
    kan man äta det för att förhindra MA o MF?
    Jag tycker faktiskt man borde vänta in en mens i alla fall men samtidigt så skulle jag bara kört på som vanligt, skulle det hänt något innan mensen kommit så har d ju hänt nått, annars så skulle man bara börja från ruta 1 istället från mensen o hålla mer reda på cykeln sedan. så gjorde jag!
  • browniieee
    monchichi76 skrev 2009-06-22 11:36:06 följande:
    Har oxå läst om en tjej vars doktor upptäckt att många som får mf har Kalcuimbrist..inget som är bevisat men han skulle skriva om det i nån läkartidning. På mig skulle det kunna stämma in eftersom jag "aldrig" dricker mjölk så jag får bara i mig via lite ost och i maten. Som gravid ska man ha dubbelt..1200-1500 mg! Så nu har jag även börjar knapra Kalcium-tabl. (utan d-vitamin).. + Omega3 och MittVal kvinna. Äter snart mer tabl. än mat
    omega3 e blodförtunnande så d kan bidra till mf.. just so you know..
Svar på tråden 2 missfall i rad, hur gick det med er tredje?