• Anonym

    Jag vill flytta men inte min sambo

    Fy va jobbigt. Jag är lite i samma sits, men tack och lov så kommer vi att flytta så småningom. Anledningen till att jag inte trivs beror på att vi drog på oss ett renoverings objekt som jag bittert ångrar!!! Sambon trivs bra och jag tror att jag också kommer att trivas bättre då vi fått iorning som vi vill ha de. Men huset är inte speciellt stort. Ligger lite avsides osv. Så en flytt blir det, men inte ännu. Men jag ser fram emot de :)

    Men jag håller inte med Mamsis, de är inte alls säkert att man klarar sig ekonomiskt!!! Bor man i hus har man antagligen lån med räntor. Visst att man kan sänka amorteringen under en tid, men de hjälper ju knappast till för att betala av på någon annan lägenhet eller liknande.

    Jag tycker de låter trist om din sambo inte går med på något, inte att flytta tillbaka eller att hitta en helt ny ort. Har du satt dig ner och verkligen förklarat att du inte vill bo kvar! De blir ju lätt att man gnäller de dagar de känns piss. Iaf för mig :P Bättre att prata om de då man inte är uppretad över allt som har med boendet att göra :)

    Hoppas de löser sig! Lycka till!

Svar på tråden Jag vill flytta men inte min sambo