Inlägg från: Jungblom |Visa alla inlägg
  • Jungblom

    Lilla 10-veckorsmaffian! Fortsättning: Tråd 5

    Förälskad skrev 2009-08-06 07:19:59 följande:
    Oj, det har jag missat. Typiskt. Klart du ska upp och hoppa  Man ska aldrig ge upp och du behöver verkligen inte känna någon stress. I morgon går jag in i trimester tre, fy vad tiden går fort. Snart blir det en bebbe till och sedan så får det vara bra. Jag orkar ärligt talat inte med fler barn även om de är underbara. Jag vill kunna njuta av livet efter barntiden också (eller hur man säger).
    Ja, två barn är väl vad de flesta väljer att skaffa men inte mina föräldrar de valde sju.
    Jag har massor av tid ja och det var en av anledningar att börja tidigt att slippa stressa för att få barn, jag blir gravid när jag blir det.

    Du jag är inte så bra på det där med trismesterar, tycker det är lite luddigt när de börjar och slutar, de börjar ju inte typ vecka 12+0 utan någon annan konstig grej som 13+2. Jag tror jag skippar att lära mig det faktiskt.
  • Jungblom

    Cia80, min mamma har också fyllt år idag och vi ska till dem imorgon och äta kräftor, vilket sammanträffande! Min mamma ska få en massage av en kompis till mig, han ska komma innan kräftskivan, hon vet ingenting om det ännu. Hihi...

  • Jungblom

    MalinLo, vi har ingen hund men katter och det har gått jätte bra med dem. Elvira drar dem inte i svanens eller luggar dem i pälsen. Vi lärde henne med en gång då hon blev intresserad av katterna att klappa dem fint. Nu kommer katterna självmant till henne för att bli klappade. Kanske kan fungera även med hund?

    Grattis förälskad! Härligt att allt gått bra

  • Jungblom

    fiaobear- Du har nog missat att även jag håller på med verkstadsarbete Inne på sjunde försöket nu, medelförsöket.
    Grattis, hur känns det att vara nygifta?

    Jen9E, vad roligt med en kille så att det blir lite mer manligfägring i tråden!

    Själv har jag börjat jobba igen sedan förra veckan och fått veta att det är totalt kaos på helgerna så nu har vi extra personal insatt. Vi ska ha ett extra nattmöte på onsdag ska bli spännande vad som sägs. Ska se om jag hittar på något till lördag jag och maken är barnlediga annars ska jag hoppa in och jobba ett extra pass.

    Ha det gött!

  • Jungblom

    Förälskad, haha jag tycker du har en liten söt mage! Tycker inte den är så stor jag hade betydligt större när jag väntade Elvira.

  • Jungblom

    Carisma, kan man inte ha glasögon med bara vanligt glas i då? Jag har funderat på det faktiskt, mest för att det är kan vara så snyggt med glasögon till vissa outfits

  • Jungblom

    Usch, jag är precis hemkommen från jobbet och jag är totalt utpumpad mentalt. Finns inte en hjärncell kvar som orkar någotting alls, känner mig så nedstämd! Jag hoppas verkligen att det blir bättre om någon månad eller två (har ett nytt uppdrag plus de andra 6) för detta orkar jag bara inte med. Behövde bara skriva av mig lite.

    PW, jo den är dyr, är väl anledning till att jag inte köpt det Men fundera är helt gratis

Svar på tråden Lilla 10-veckorsmaffian! Fortsättning: Tråd 5