Inlägg från: Jungblom |Visa alla inlägg
  • Jungblom

    Lilla 10-veckorsmaffian! Fortsättning: Tråd 5

    Nu har jag hittat hit

    Här har vi haft fint väder idag. Hämtat E hos mina föräldrar blev sent igår så hon fick stanna över natt där och sedan har vi varit i Karlsborg hela dagen.

    Någon skrev om någon(tror det var Jen9E) slags provgrej för att kolla könet och jag tror inte ett skvatt på att det skulle funka. Alltså det är inte bättre än vanlig gissning.

    Elvira gråter också mycket nu när hon vaknar till, hon drömmer helt enkelt.

  • Jungblom

    Hello girls!

    Precis hemkommen från en två timmars lång promenad, härligt! Imorgon ska vi iväg och hämta hem makens cykel från hans moster. Jag ska cykla hem den eftersom vi inte har någon dragkula.
    Har varit härligt väder här hela dagen, jag och E var ute och lekte i sandlådan hon åt mer sand än hon lekte med den dock.
    Nu ska jag ta och göra lite chokladsås till marängvissen med jordgubbar.

  • Jungblom

    Måste berätta, Elvira har bajsat på pottan Första gången! Hon stod och klämde så jag tänkte att det är väl bästa att byta men då hade hon inte gjort något ännu så jag satte henne på pottan och så bajsade hon jätte duktig Snacka om att jag är omåttligt stolt!

  • Jungblom

    MalinLo, det är det vi tänkt. Allt liksom vänja henne så smått, inte ha bråttom med potträningen. Jag tror ju att det kommer när det kommer men att man ska ge dem möjligheten.

  • Jungblom

    Idag fick vi besked med posten att maken har kommit in på komvux i höst Han ska läsa till installationselektriker. Har varit lite nervöst när man måste vänta på besked och som tur är så har vi inskolning av Elvira i början på augusti.
    Härligt när det lyfter på i rättriktning

  • Jungblom

    Stina81, bra att du hittade hit

    Nu har jag gjort min första natt på över två veckor och det var sjukt lugnt! Gick av och an i ren uttråkning! Hoppas det blir bättre med det nya uppdraget 1 juli

  • Jungblom

    Trevlig midsommar ladies!

    Här blir det strax sill och potatis till frukost.
    Sedan ska jag försöka få tag på några små blommor och göra en liten krans (till E) och ett blomsterarmband (till mig)

Svar på tråden Lilla 10-veckorsmaffian! Fortsättning: Tråd 5