Inlägg från: Anonym (a) |Visa alla inlägg
  • Anonym (a)

    hur blir jag snyggare? jag är så ful

    Jag känner igen mig, tycker ofta jag ser hemsk ut men det är verkligen en fråga om självkänsla. Jag köper massor av kläder och smink men känner mej aldrig nöjd. Sminket blir inte fint och dom snygga kläderna sitter illa. Tycker att jag är jättetjock fast jag själv kan se att många tjejer är större än mig, och att jag vet att jag har normalt bmi. Får ångest av tanken att bli ädre och fulare. Barn har jag inte, för jag har läst överallt att man förfaller då och jag törs inte förvärra saken yterligare.

  • Anonym (a)
    Anonym skrev 2009-06-15 07:57:12 följande:
    Ja man förfaller ännu mer när man får barn....men min dotter är ljuset i mitt liv och jag skulle ju aldrig byta bort henne för att få se ut som innan så klart
    Nej, det förstår jag. Men jag vågar inte ens skaffa barn, får hemsk ångest av tanken. Men jag tror inte alls att du ser så hemsk ut som du tror, precis som jag inte gör det Sätt dig på stan en varm sommardag. Kolla hur alla andra ser ut. Åtminstone jag får lite perspektiv då, och ser att dom flesta inte är perfekta. Även om jag ofta får för mig att jag ser hemskast ut av alla, så vet jag innerst inne att det bara är en ond tanke man har om sig själv.
Svar på tråden hur blir jag snyggare? jag är så ful