Inlägg från: Ellen Karamellen |Visa alla inlägg
  • Ellen Karamellen

    Vi och våra småstjärnor

    Jag har planer för lunch imorgon, så jag kan inte haka på till busfabriken, tyvärr. Vet inte riktigt om det är så snällt mot Karamellen, heller, nu när hon inte är på topp. Föreslog dock en fika på stan på em imorgon på andra tråden, men då visste jag inte att det var planer på busfabriken .

  • Ellen Karamellen

    PitraPi - vi har ju planer för lunchen, men sesgärna efter det! Vad sägs om att ses inne i stan, ta en promenad, hugga en glass på Halvars eller ta en promenad upp till folkparken och hänga lite??

  • Ellen Karamellen

    Här har vi haft en jätteskön helg. Idag åker Karamellens pappa iväg på konsert i Gbg, så ikväll är vi ensamma.

    SOLEN SKINER!! Visst är det härligt ?!

    Jag fyller i de datum som jag idag säkert vet funkar.

    Middag Förslag datum:
    Plats?

    Måndag 22 juni: Amlin, ev Carra

    Tisdag 23 juni: Amlin, Petra

    Onsdag 24 juni: Amlin, Petra

    Torsdag 25 juni: Petra, Karamellen

    Fredag 26 juni: Carra, ev Karamellen

    Måndag 29 juni: Petra, Karamellen
    Tisdag 30 juni: Petra, Karamellen

  • Ellen Karamellen

    Ungefär som grodan, låter det som. Karamellen är toksur, gräver i munnen, sover dåligt, äter dåligt osv. Vi är mitt inne i en tand-period just nu, och de är ganska tröga perioder, tycker jag. Det är svårt att få i henne vanlig mat just nu och hon är rent allmäntpå en surare humör. Verkar vara power-on på gnället dygnet runtjust nu. Fast jag tycker det verkar vara lite, lite bättre idag .

    Jag skulle gärna vilja fika idag! Vilket väder det ska bli!! Vill dock också försöka hinna med en tur till Strömma och Tygvaruhuset (tar ju visserligen inte så lång tid), så jag har lite svårt att säga något om tid ännu. Hur ser det ut för dig, PitraPi?

  • Ellen Karamellen

    Fika hos dig, erikaw, låtersuper! Vi kommer!! Då tar vi tygvaruhuset först och Strömma sedan. Efter det direkt till dig. Låter det ok?

  • Ellen Karamellen

    Igår var jag på sommaraktivitet med jobbet - kul! Vi grillade i skärgården och åkte båt. Vilket väder! Kanon!

    Idag hade vi lunchplaner, men de ställdes just in, så nu har vi inget direkt planerat. Om någon är sugen på att hitta på något - hör av er!

Svar på tråden Vi och våra småstjärnor