• Amlin

    Vi och våra småstjärnor

    Jag har hittat hit! Jag vill gärna koma på torsdag men är osäker på läget hemma. Återkomer. Onsdagen är iaf ingen bra dag för mig så jag får sikta på busfabriken en annan gång.

    Jag har ansökt om en barnfri lördag och har fått ansökan beviljad.

    Jag har massor med planer, dels ska jag utnyttja ett presentkort på manikyr som jag fått men annars funderar jag på långpromenad eller shopping (till mig) fika på stan eller bio. Kanske tom middag eller annat kul på kvällen.

    Är det någon annan som vill hänga på så skulle det vara kanonkul! Säg till bara så att jag inte i rena yran bokar upp mig hela dagen på saker som bara jag vill göra.

    Jag har inte något direkt datum men till helgen är det ju midsommar och den 24 eller 25:e får vi besök så den 20:e passar nog bäst för mig.

  • Amlin

    NEEEJ, jag har ju tänkt helt fel. Min inre kalender och den riktiga går i otakt. 20:e ÄR ju midsommar.

    Rackarns. Då fins det ju inga helger kvar innan vi styr kosan mot norrland.

  • Amlin
    PitraPi skrev 2009-06-16 17:16:51 följande:
    Samma sak här Amlin, junihelgern är redan bokade - iaf lördagarna. Jag är ju jättesugen på att gå ut o äta en kväll med er, vi får nog sikta på en vardagskväll innan "sommarsemestrarna". Någon som vill?
    Ja det låter som en bra idé. Attans hur kan det vara så få lördagar kvar i juni!
  • Amlin

    Torsdag hos petra låter kanon. Ska vi titta på lite datum och planer för utekväll till dess så kan vi ta med synpunkter från de som vill med ut men som inte kan komma på torsdag?

  • Amlin

    Ellen Karamellen skrev 2009-06-17 10:17:03 följande:


    PitraPi - vi har ju planer för lunchen, men sesgärna efter det! Vad sägs om att ses inne i stan, ta en promenad, hugga en glass på Halvars eller ta en promenad upp till folkparken och hänga lite??
    Jag och sambon har en renoveringsledig dag tillsammans idag och har pratat om just halvars eller folkparken efter grodans vila. Kanske vi ses där!
  • Amlin

    Hoppas ni haft en härlig dag i solen!

    Jag och sambon har promenerat och tagit en härlig fika tilsammans. Det är underbart att vara hemma båda två.

    Men imorgon blir det jag och grodan som kommer till PitraPi (medan sambon renoverar). KUL! Det ska blir roligt att ses!

    Vad har du sagt för tid Petra, jag är lite vimsig känner jag.

  • Amlin

    Åh, gott!!!

    Men alltså, jag har nyss vaknat(Lyxproblem). Jag tar lite kaffe fixar oss i ordning och kommer pronto. Tror det blir efter 11 för promenaden tar ju lite tid.

  • Amlin

    Tack för idag supertrevligt var det!

    Jag tänkte som så att nu blir det ju allt viktigare att faktiskt planera lite om vi ska göra något som fler av oss kan vara med på. Spontaka fikaträffas osv är ju bara att vi kör på med som vanligt men annat.

    Vi har pratat om en middag ute någon veckodag och även någon grillning/träff med familj under en helg. Hur ser det ut, är det någon som har förslag på datum?

  • Amlin

    Jag måste få återkomma om torsdagen för jag är inte säker att att sambon kommer vara med på noterna, det är hans "lediga" kväll då han spelar fotboll.

    Men jag tycker det låter bra och kan också alla andra dagar i veckan.

Svar på tråden Vi och våra småstjärnor