• PitraPi

    Vi och våra småstjärnor

    Här är vår tråd!!

    Nu är det ca ett år sen första tråden startades och här är eliten som fortfarande skriver: PitraPi, Ellen Karamellen, Amlin, erikaw och Verbalize.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-16 09:34
    Självklart har vi Emvil med i täten också!

  • Svar på tråden Vi och våra småstjärnor
  • Amlin

    Ja just det PitraPi, hur dags på söndag tänker du dig?
    Grodan hade somnat till vilan och sov när jag kom för att hämta henne. 2 timmars sömn. Inte illa.

    Tyvärr har hon kännts trött ändå så lite undrar jag om hon åkt på någon dagis-bacillusk. Isf kan jag ha åkt på samma för jag känner mig lite hurvig. Men men, det är bara måndag idag, till söndag ska vi nog vara krya.

  • Amlin

    Hm, jag är ute i god tid nu och klurar men ni som kommer härifrån (eller iaf från södra delen av landet). Hur tänker ni med vinterkläder. De rör sig ju nu, leker och plaskar. Vad behöver man här nere egentligen?

    Vi har ett tvådelat set och en overall i 86 som vi ärvt. Vi kör nog på med det. Men risken finns ju att grodan hinner in på 92 rätt tidigt under vintern och då måste vi ju köpa nåt som är lite rimligt i pris med tanke på att det inte kommer vara för hela säsongen.

  • Verbalize

    bävernylon brukar vara bra eftersom det kan vara rätt blaskig snö.... o det är rätt hållbart oxå..... sen skulle jag nog satsa på ett flecceset av det tunnare slaget att ha under.....

    Att ha något att byta med är att rek oxå.... våra söta dagisbarn kommer vara både blöta o väldigt smutsiga när vi hämtar dom.... så nåt rent till dagen efter är bra att ha om man inte hinner tvätta o torka det man kommer hem med. skulle även rek att ha 2 par vinterskor oxå....

  • Amlin

    Ja det blir till att inventera och klura på vad som behövs. Allt går ju åt så mycket snabbare när det måste finnas uppsättningar till förskolan också!

  • PitraPi

    Ja, vad säger ni om söndag? Jag kan hela dagen, Henrik är nog hemma först till eftermiddagen (säkert inte förrän 15, han är ju på fest i Rimforsa dagen innan). Men ska vi mötas upp under em och börja med fika och sen grilla närmare kvällen? För mig kan vi gärna träffas från 13-14 tiden!

  • erikaw

    söndagens planer låter ju bra så ansluter vi så snart våra gäster har åkt. Supertrevligt!!!!! Ska vi göra som sist?! Ta med kött för 2-3 pers + sås?

    Hur går jobbet Petra!? Hur känns det?

  • PitraPi
    erikaw skrev 2009-08-18 11:42:10 följande:
    söndagens planer låter ju bra så ansluter vi så snart våra gäster har åkt. Supertrevligt!!!!! Ska vi göra som sist?! Ta med kött för 2-3 pers + sås? Hur går jobbet Petra!? Hur känns det?
    Jag har ännu inte kommit igång med något "jobb" utan håller mest på att uppdatera mig, fixa skrivare, användarinställningar, låsa upp konton som avaktiverats o hela datorn som strular... Tror jobbet blir roligare när det sätter igång på riktigt men det är fortfarande helt sjukt mycket ångest!!
  • Ellen Karamellen

    Tack för senast, erikaw! Svårt att välja när det finns så mycket fint...

    Planerna för söndagen låter super! Taget.

    Idag har vi varit på två bankbesök och imorgon och på tors väntar två till. Nyttigt, men tråkigt samtidigt. Vill att allt sådant där ska vara klart nu så att vi kan flytta in på direkten .

    Förstår ångest och att det känns segt, PitraPi. Jag lever fortfarande på hoppet om att det ska vara lite lättare att börja jobba i och med att jag börjar nytt jobb. Lite mer spännande, hoppas jag. Fast ångesten kommer nog vara densamma, tror jag... Hoppas dock allt det nya och spännande kan uppväga lite av det faktum att jag kommer jobba heltid från början. Snyft! Korta dagar med karamellen!!

    På Karamellens förskola rekommenderade de regnställ varmt, så det har vi köpt. Även att ha över overallen på de mest slaskiga dagarna. Annars tror jag precis som ni att ett par overaller i bävernylon inte är helt fel. Så att en kan användas när en tvättas .

    Och förresten - förra vintern läste jag ett test om overaller i vi föräldrar. Det som fastnade hos mig var att bland de bästa (förutom de solklart dyraste, som Polarn och uppåt), så fick Coops egna overall jättebra testresultat. I och för sig i förhållande till priset, men den stod sig riktigt bra i testet, vill jag minnas. Ett litet tips på ett prisvärt alt, med andra ord .

  • erikaw

    Lina: Jag skäms!!! Hade inte satt över rackarna. Fixar det snarast! LOVAR!

  • PitraPi
    erikaw skrev 2009-08-18 11:42:10 följande:
    söndagens planer låter ju bra så ansluter vi så snart våra gäster har åkt. Supertrevligt!!!!! Ska vi göra som sist?! Ta med kött för 2-3 pers + sås? Hur går jobbet Petra!? Hur känns det?
    Tycker jag låter som en bra idé! Jag fixar fika till eftermiddagen och så potatis alt potatissallad till kvällen!
Svar på tråden Vi och våra småstjärnor