Inlägg från: Agnes och Ville |Visa alla inlägg
  • Agnes och Ville

    Fortsättnings tråd för våra småttingar födda aug/sep-08

    Kristyr du är så duktig som gör egen man....det gör jag bara ibland! Men nu är dom ju snart så stora så dom kan äta i stor sett allt. Tycker jag är skönt!

  • Agnes och Ville

    Affliction: Ja, det ska bli jättekul. Det blir inte så stort men det är mysigt för våra vänner här att få vara med! Sen blir det ett "riktigt" kalas när hon fyller....men det blir uppe i Åre med alla hennes vänner där!

    Nu ska jag ta och sätta mig framför Tv´n med ett glas vin!

    kram på er alla!

  • Agnes och Ville

    Hej hej!

    Nu har vi haft det första av 2 kalas för Agnes. Det var jättetrevligt och hon fick såååå fina presenter. Bla kritor och block, en klänning, en bok, en tröja m.m.
    Hade bakat en prinsesstårta som var jättegod!
    Sen hade Pippi Långstrump gömt en skatt i sin kappsäck till de större barnen. Mycket populärt och dom sprang runt och letade efter henne resten av kalaset

    Nästa kalas blir i Åre då hon fyller på riktigt!

  • Agnes och Ville

    Mycat: Vilken duktig kille!!!!

    Nu har väl dom flesta små tagit sina första steg?! Eller är jag helt fel ute?

  • Agnes och Ville

    Alla är sååå duktiga och innan året!

    Kristyr: Det går ganska fort...bara de knäckt koden så springer dom snart!

  • Agnes och Ville

    Affl: Det kommer säkert snart även för Jonte! Kul att han gillar sin gåvagn!

    Ja, kalaset var jättemysigt och presenterna var så fina!

  • Agnes och Ville

    Kristyr: Det är väl det vanligaste...att dom går runt ett år.

  • Agnes och Ville

    Men sen är det med all säkerhet så att J kan en massa saker som Agnes inte kan...det brukar ju vara så att något får stå tillbaka om dom är tidiga med något annat!

    Nu behöver jag er hjälp...vill köpa en fin ryggsäck till Agnes i 1-års present...vet ni någon bra sida?

  • Agnes och Ville

    Ja jag kollade också där men det fanns inte rätt färg Så nu är det bara att leta vidare! Tycker dom är lite dyra i normapris...men får se, hittar jag ingen annan så kanske det blir en sån!

    Ska åka och kika imorgon....sen bär det uppåt på onsdag. Ska först förbi Agnes farmor och farfar och sen är det jobb på måndag igen!

  • Agnes och Ville

    Grattis till dig...en dag sent, men bättre sent än aldrig


    Vapo skrev 2009-07-29 09:51:39 följande:
    Hipp, hipp, hurra för mig idag! Japp, det är min födelsedag! Och min present till mig själv idag är att jag inte ska jobb med något i huset idag!Ska ta ungarna till badet och slappa hela dagen.Mot eftermiddagen kommer vänner över på lite tårta och kaffe - mysigt!Och så ska det grillas i kväll...........mhhh!
    affli: Men oj vad han äter! Tror Agnes också är extra hungrig nu...jag ser på henne att hon har växt en hel del. Ska till BVC på tisdag och mäta och väga. Vi har inte varit där på ett tag nu så det ska bli spännande!

    Ang. välling så har vi gjort värsta kapet idag...skulle köpa välling och då tänkte jag passa på att köpa storpack...ni vet en liten box med 4 paket. Där vi var och skulle handla så fanns det inte den vi skulle ha...men den skulle ha kostat ca 150:- (man får ett paket på köpet). Så vi gick in på ett annat ställe och ser att där kostar en sådan storpack bara 109:-...alltså 2 paket på köpet!!! Vi passade på att köpa på oss 2 storpack, en 8 mån och en 1 års välling!!! Så himla bra...ska nog gå förbi och köpa en till innan vi åker hem!
Svar på tråden Fortsättnings tråd för våra småttingar födda aug/sep-08