Inlägg från: Bruden1 |Visa alla inlägg
  • Bruden1

    Maj mammor 2008 nummer 5

    Tack för mail!

    Nu hänger vi här oxå

  • Bruden1

    Här på Öland är det kanonvarmt!
    jag har suttit ute i solstolen i flera dagar nu så nu börjar jag bli brun o fin!
    barnen har lekt o plaskat i poolen.

    Alicia går massor nu!! hit och dit, både ute och inne. Hon verkar tycka att det är så kul nu när hon kan gå.

    Ammar fortf. på efternatten, hon somnar själv i spjälisen efter vällingen och sen sover hon där och vaknar nångång mellan 02-06 och framåt morgonen vill hon amma, det är lögn att få henne att somna om igen annars!!
    hur ska jag lyckas sluta amma helt?? är det bara för mig att gå upp då, sååå tidigt på morgonen eller ska jag kämpa med henne i sängen o få henne att somna om utan amning? eller ska jag inte flytta över henne till vår säng då hon vaknar på natten utan lägga henne ner igen precis som jag gör vid läggningen? (jag kör 5 mm på henne) gjort 1 en månad nu.

  • Bruden1
    annie80 skrev 2009-07-04 17:25:13 följande:
    Nu har vi kommit hem från sjukhuset. Nellie fick en allergisk reaktion av en nöt hon åt och det blev ambulansfärd in till sjukhuset igår eftermiddag. Hon svullnade upp, fick utslag över hela kroppen och fick svårt att andas. Minuterna innan dem svarade på 112 var långa (typ 3-4 min) och innan ambulansen kom var minuterna oändligt mycket längre. Svårt när man är själv hemma med båda barnen och man ser att hon kämpar för varje andetag och blir sämre och sämre. Vi låg på sjukhuset över natten och dem har kontrollerat henne noggrant hela tiden, fick med oss medicin hem och vi ska in till sjukhuset igen för vidare utreding på måndag.
    Å hjälp vad oroligt! men skönt att det gick bra till slut!!!
  • Bruden1
    MiaMarias skrev 2009-07-14 19:00:19 följande:
    Kanske blir det en resa till Öland i augusti, vi får se vad som händer...Tänkte resa när mitt sommarjobb är slut och innan Gabriel börjar på dagis.
    Ja du är så välkommen hit sååå!
  • Bruden1
    annie80 skrev 2009-07-16 14:04:20 följande:
    Casper tog sina första steg idag! Mamma och jag satt på golvet och lekte med Nellie och Casper. Han stod upp vid mig och mamma kallade på honom. Helt plötsligt stod han jättestadigt och gick 3 steg mot mamma!! Jag var helt chockad! Blev så glad så jag nästan grät. Helt otroligt känsla!!
    Då kommer det gå undan nu! för när de väl kommit på det så går det med en himla fart ju!! kul
  • Bruden1

    Alicia har mest 80, men även lite 74/80 och nåt 86..

  • Bruden1

    Jag skall vara hemma länge till!! minst till januari 2010, men jag tror det blir tom augusti 2010, sen får jag se om jag hittar nåt jobb?? ev. jobbar jag sommaren 2010 och skolar då in Alicia from maj 2010, men jag vet inte....
    Ska ha vårdnadsbidraget nu.

  • Bruden1

    Nä min ekonomi är inte heller bra precis!! 3000 spänn i månaden from september, men vad gör man? jag har ju inget jobb att gå tillbaka till och att gå till AF igen, det gör mig bara arg o ledsen, dem förnedrar än sååå!! Så jag väntar o kikar efter jobb själv undertiden. Kanske nåt dyker upp!

  • Bruden1
    Babybalo skrev 2009-09-02 22:33:26 följande:
    Jag ska också vara hemma länge till... Fick precis godkänt av min chef att förlänga föräldraledigheten till den 1 augusti 2010. Sååå skönt! Mycket pga att det är svårt att få förskoleplats här där vi bor, men också för att jag gärna vill vara hemma med Valter så länge det bara går. När våra döttrar var små tillät inte ekonomin att jag var hemma längre än 15 månader, men nu har vi råd. Känns super att få vara hemma med lilleman i nästan ett år till.
    Härligt!!!
  • Bruden1

    Vi får inte glömma att lägga upp ny tråd snart!! bara en vecka kvar nu...

    Med Alicia är det bra, vi går hemma o skrotar på dagarna storasyster är på dagis 3 dagar i veckan.

    På onsdagar går vi på kyrkis alla 3 och på torsdagarna går vi till varmbadet.

    Dagis för Alicia blir det antagligen först i augusti 2010.

Svar på tråden Maj mammor 2008 nummer 5