• Hedi

    Vi från tråden som väntat barn i April och nu fått vår älskling del 6

    Madde: Grattis va roligt, hur gifte ni Er?

    Vi är tillbaka fran Sardinien det var tva helt underbara veckor, härligt att fa vara hela familjen tillsammans. Emmie gar ocksa nu, hon tog sitt första steg den 1 juni och igar sa traskade hon pa sjävlmant.

  • Hedi

    Thowe: Kul med Ullared, fast du har ju en bra bit att aka dit. Du far skriva sen om de lönade sig. De har ju väldigt mkt leksaker.

  • Hedi

    Madde: Vi är inne pa andra försöket, jag blev ju gravid med en gang förra gangen. Det var ju oplanerat och vi hade sex 1 gang, sa jag var nog lite naiv och trodde att jag skulle bli gravid lika lätt. O andra sidan hade jag väldigt konstig mens förra gangen sa jag funderar pa om det var ett tidigt missfall. Fast jag hoppas pa att det kommer att ta sig nu, men jag försöker att tänka pa andra grejer. Vi har börjat att renovera i den nya lägenheten sa där är det fullt upp iaf.

    Misskay: Ah va gulligt att hon kan sa manga ord, Emmie säger bara mamma och pappa, annars sa är det massa babbel men inget man förstar. Det kanske tar lite längre tid eftersom hon maste lära sig tva sprak.

    Emmie har 10 tänder, vi har ingen dagisplats. Emmie kommer nog att börja när hon är runt 3. Fast jag ska försöka hitta nagot där hon kan vara tva ganger i veckan eller sa.

  • Hedi

    Ja jag hoppas det ocksa har bmi pa ons tror jag. Hade varit kul om vi lyckades pa semestern da kan ju sno "bebbe made in Italy" ha ha.

    Emmie har ocksa 12 tänder, trodde det var 10

  • Hedi

    Snr: Emmie brukar vakna nagon gang och vill ha välling. Det var efter hon var sjuk som vi började med det och har varit för lata för att sluta. Men jag tror faktiskt pa att man maste vara hard om man vill fa det att sluta. Det kankse tar en natt eller tva som är jobbigt men det kan ju vara värt det.

    Jag fick min mens idag . Det är väl bara att fortsätta försöka

  • Hedi

    Linsen: Hej gud va roligt att du är tillbaka! Emmie gar ocksa nu men det tog ett tag. Hon säger mest Mamma & Pappa, men hon förstar mycket och hon hämtar nycklar som hon öppnar tv-skapet med. Man märker att hon försöker härma allt vi gör.

  • Hedi

    Thowe: Min mens har ocksa dröjt lite med att komma igang, det är säkert psykiskt. Man vill sa gärna att den inte ska komma. Visst är det frusterande, jag har ägglossning typ nu tror jag. Vem vet det kanske kan bli en aprilbebis igen.

  • Hedi

    Thowe: ha ha vi har bröllopsdag 4, jag fyller ar 8:onde och Emmie 10:onde. Jag känner dock att det är skitsamma, dessutom sa kommer jag vara i Sverige under nästa ägglossning.

    Miss Kay: Ja gud va segt att jobba . Tycker det är rätt skönt att plugga halvfart, da har man tid för Emmie men även lite för sig själv.

    Linsen: Jag vet inte när Emmie kommer att börja pa dagis, inte sa lätt att fa en plats här om man säger sa, sen sa kostar det ca 4000 kr i manaden.

Svar på tråden Vi från tråden som väntat barn i April och nu fått vår älskling del 6