• Svar på tråden Vi från tråden som väntat barn i April och nu fått vår älskling del 6
  • SysterBus
    aprilfamilj skrev 2009-06-28 22:29:24 följande:
    Haha varmt! Och det är jobbigt för Wilhelm som har feber... Själv då?
    Ja usch, det måste vara jobbigt...

    Jag har lite svårt med värme, blir så grinig och orkar ingenting Tove har varit lite matt idag. Men annars så är hon nöjd bara hon får plaska i sin pool Tyvärr har hon fått någon form av soleksem kring ena ögat så det rinner och är rött när hon varit för mycket i solen.

    Men man skall ju inte klaga nu när sommaren ntligen är här! Imorgon åker vi till sommarstugan över dagen och jag tänkte ta mitt premiär dopp i havet. I fredags badade jag första gången i år, men det var i en insjö.
    Tove föddes 25/4 -08!
  • Dancia

    Här är det riktigt jobbigt i värmen. Magen är tung och det blir jobbigt att andas ibland och så mår jag illa och har magkramper på grund av järntillskottet vilket blir värre i värmen. HB-värdet är nere på 89 så det är heller ingen höjdare.

    Colin har blivit en stor pojke, kolla in hans nya frisyr i min blogg
    www.carolinehofer.blogg.se

    Usch vad jag tycker synd om er som fortfarande har sjuka barn .

  • snr

    Hej alla!

    Nu har jag också hittat nya tråden.
    Hur mår ni? Vi mår bara fint, njuter av värmen (trots att jag måste jobba, men nu är det bara 4 dagar kvar till semestern!) och sommaren. Ellen har badat i små plaskdammar ett par ggr, men snart ska vi väl prova på en riktig badstrand också. Om inte annat så är j a g sugen som sjutton på att bada.

  • bebisprat

    Hej! Stackars dig Dancia! Ja värmen är lite påfrestande. Jobbigast på kvällarna o nätterna när det blir för varmt att sova. Vi är utomhus mycket men hela tiden i skuggan såklart. Har köpt en bra solkräm oxå till Filip som komplement till kläderna. Den är 50 och den tar jag själv på mig

  • Madeleine

    Hej tjejer! Sååå längesedan! Här flyter man nästan bort. Nova badar i sin lila pool på terassen och jag äter jordgubbar =) Det har hänt så mycket så jag har inte haft tid att vara inne men nu ska jag försöka skärpa mig.

    Nova går och säger mamma och bappa. Hon är helt ljuvlig och fortfarande lika lättsam. Jag är jättesugen på barn nummer 2
    Har sådan ångest för jag börjar jobba den 3 aug heltid....suck, jag måste väl...

    Annars fyllde jag både 30 år och gifte mig den 21 Maj, det var underbart.

    Hur mår ni andra? Kraaam

Svar på tråden Vi från tråden som väntat barn i April och nu fått vår älskling del 6