• Svar på tråden Vi från tråden som väntat barn i April och nu fått vår älskling del 6
  • t h o w e
    Madeleine skrev 2009-06-30 15:55:41 följande:
    Hej tjejer! Sååå längesedan! Här flyter man nästan bort. Nova badar i sin lila pool på terassen och jag äter jordgubbar =) Det har hänt så mycket så jag har inte haft tid att vara inne men nu ska jag försöka skärpa mig. Nova går och säger mamma och bappa. Hon är helt ljuvlig och fortfarande lika lättsam. Jag är jättesugen på barn nummer 2Har sådan ångest för jag börjar jobba den 3 aug heltid....suck, jag måste väl...Annars fyllde jag både 30 år och gifte mig den 21 Maj, det var underbart.Hur mår ni andra? Kraaam
    hej!
    Åh, jag börjar också jobba den 3 aug.
    Ångesten har börjat smyga sig på och jag vill inte alls.
    Ny arbetsplats (samma yrke), ny chef, nya arbetskamrater.
    Dessutom ligger denna arbetsplats 1 timme längre bort kommunalt.
    Och eftersom jag inte har körkort så är det enda sättet.. =/
    Nej, usch, jag ser inte framemot att börja jobba..

    Jag får passa på att säga grattis i dubbel bemärkelse!! =)
  • Hedi

    Madde: Grattis va roligt, hur gifte ni Er?

    Vi är tillbaka fran Sardinien det var tva helt underbara veckor, härligt att fa vara hela familjen tillsammans. Emmie gar ocksa nu, hon tog sitt första steg den 1 juni och igar sa traskade hon pa sjävlmant.

  • t h o w e
    Hedi skrev 2009-07-01 13:32:36 följande:
    Madde: Grattis va roligt, hur gifte ni Er?Vi är tillbaka fran Sardinien det var tva helt underbara veckor, härligt att fa vara hela familjen tillsammans. Emmie gar ocksa nu, hon tog sitt första steg den 1 juni och igar sa traskade hon pa sjävlmant.
    åh va roligt att hon går! =)
  • t h o w e
    Hedi skrev 2009-07-01 19:56:12 följande:
    Thowe: Ja det är jättekul, hur har det gatt med din mens?
    jag hade mens den 16e..
    Så jag har ägglossning nu, vilken dag som helst..
    Så det blir spännande att se om det tar sig..
  • Saarraa

    Hej, nu har även jag hittat hit.. Och här är allt som vanligt, bra med andra ord. Jonah har dock 4 tänder på gång och det är inte lättaste tänderna heller.. Två hörntänder och två kindtänder. Hur många tänder har era barn? Jonah har nu 10 tänder, och 4 på gång, så snart 14.

    Vi har fått tid för inskolning på dagis, 10 augusti.. Jag längtar faktiskt sjukt mycket, sååå spännande! Och perfekt, för vi flyttar ju 1 september och det är en tisdag och då slipper jag oroa mig för vart Jonah ska vara, han får ju vara på dagis då :D Skönt att det löst sig!

    Men annars så.. Ingenting nytt :) Hoppas det är bra med er alla i värmen!

  • t h o w e

    Wille har börjat sova länge!
    Inatt sov han mellan 18.05-10.30
    utan att vakna en enda gång. Helt galet! =)

    Wille har också fyra tänder och tre till på g.
    han har fått två kindtänder, nu är både vampyrisarna på väg
    och en kindtand i underkäken..


  • snr

    Grattis Madeleine, till bröllop o 30-årsdag!

    Ellen har bara tre tänder, en uppe och två nere (och de är inte uppe helt än). Men hon fick första typ nån vecka efter 1-årsdagen så hon var sen som sjutton.
    Däremot går och springer hon hur bra som helst. Och snurrar runt, dansar och klättrar på nästan allt hon kommer åt, just nu alla roliga flyttkartonger som finns i hela lägenheten. Häromdagen lyckades hon t ex ta sig upp på köksbordet med hjälp av en kartong...galna unge!

    Och jag, jag har jobbat sen 9 mars och Ellen är hemma med pappan sin. Går jättebra! 26 aug är det dock dags att börja i förskola, känns mycket spännande.

  • Saarraa

    Jonah har som tur är inte börjat klättra så mycket än.. Bara upp på soffan och han försöker klättra upp i min säng (har ju min säng i vardagsrummet), men inte upp på några stolar eller köksbordet än.. pjuuh, men det lär nog komma snart antar jag.

  • Madeleine

    Det var underbart. Vi gifte oss ute på dockepiren rivercafe. 66 gäster de absolut närmsta. Det var helt sagolikt. Dagen innan hade vi alla tillresta på middag hos mina föräldrar och hela helgen stannade alla stockholmsvänner...
    Hade inte kunnat önska mig något bättre...
    Vad kul att höra om era bebbar...vilka är inne på nr 2? Vi har inte börjat försöka ännu men jag är sugen måste jag erkänna...

    Nu ska jag till stan och köpa present till min mamma som fyller år...
    kram

Svar på tråden Vi från tråden som väntat barn i April och nu fått vår älskling del 6