• Svar på tråden Vi från tråden som väntat barn i April och nu fått vår älskling del 6
  • Saarraa
    Linsenstinsen skrev 2009-07-15 18:10:27 följande:
    Ja jag förstår vad du menar. Jag är ju också ensamstående. Har visserligen varannan helg ledig men iaf. Man blir ju fruktansvärt trött! Jo men så tänker jag med därför jag ignorerar..
    Det tar helt klart på krafterna, men man får se till att njuta ordentligt på kvällarna när barnen sover och samla kraft då inför morgondagen :)

    Jonah går hela tiden och rotar i kylskåpet och plockar ut mat, och när jag tar ifrån han grejerna så blir han hysterisk och riktigt spänner hela kroppen för att han blir arg. Ibland måste jag hålla mig för skratt, han är så söt haha.
  • Linsenstinsen

    Hahaha! Emilia gör likadant spänner hela kroppen och hon slänger sig bakåt så jag måste vara på min vakt..Hehe. hur e det annars? Ska Jonah börja på dagis snart?

  • Saarraa
    Linsenstinsen skrev 2009-07-16 22:51:48 följande:
    Hahaha! Emilia gör likadant spänner hela kroppen och hon slänger sig bakåt så jag måste vara på min vakt..Hehe. hur e det annars? Ska Jonah börja på dagis snart?
    Slänger sig bakåt har inte Jonah börjat med än, bara om jag tar upp han och ska lyfta bort han.. :P

    Jodå annars är det väl sisådär just nu, dyngförkyld och har migrän på det idag.. Det är sånna här dagar man önskar att man var två, men men, det går ju ändå :) Jonah ska börja dagis 10 augusti, så det börjar närma sig.. Riktigt spännande måste jag säga :) Emilia då?
  • t h o w e

    hej tjejer!!

    Skulle haft mens igår eller idag.
    Men den har inte dykt upp.
    Mens/molvärk har jag, men ingen mens.

    Vi var ju i Göteborg tisdag-torsdag och på onsdagen var vi på
    Liseberg, jag gick på toa och jag hade blödit, det var blod i trosorna,
    inte alls mycket, men några droppar hade det kommit så jag satte i en tampong.
    Tog ut tampongen efter 4-5 timmar och det var INGENTING på den..
    Inte ens en tillstymmelse till något blod.
    Sen har jag inte blödit nå mer.

    När vi kom hem i torsdags så tog jag ett gravtest.
    RFSL´s teststicka och jag kunde ana någonting
    där gravstrecket skulle vara, men det var bara om jag verkligen koncentrerade mig och höll stickan i ett visst ljus.

    Så igårmorse tog jag ett nytt och likadant där, fast nu tyckte jag mig se
    ett lite, lite ytterst lite starkare streck, men ja, fortfarande om jag verkligen, verkligen koncentrerade mig och höll stickan i ett visst ljus..

    På dagen igår gick jag in på apoteket och köpte ett Clearblue digital
    som visade INTE GRAVID..

    Vad är detta? Varför är mensen sen? Varför kunde jag se ett jättejättejättejättejättejättesvagt streck? Varför visar clearblue inte gravid?
    Inbillar jag mig?  GAAAAAAAAAAAH!

    Förlåt, ville bara skriva av mig lite..


  • Hedi

    Thowe: Min mens har ocksa dröjt lite med att komma igang, det är säkert psykiskt. Man vill sa gärna att den inte ska komma. Visst är det frusterande, jag har ägglossning typ nu tror jag. Vem vet det kanske kan bli en aprilbebis igen.

  • Saarraa

    Jobbigt det där med mensen Thowe och Hedi.. Men jag håller tummarna för att ni snart får se ett plus på stickan :)

  • t h o w e
    Hedi skrev 2009-07-19 10:42:10 följande:
    Thowe: Min mens har ocksa dröjt lite med att komma igang, det är säkert psykiskt. Man vill sa gärna att den inte ska komma. Visst är det frusterande, jag har ägglossning typ nu tror jag. Vem vet det kanske kan bli en aprilbebis igen.
    Jag vill inte ha en aprilbebis igen.
    Då både Fredde och Wille är födda i april.
    Är jag inte gravid nu så väntar vi en månad..
  • SysterBus
    Saarraa: Ja då är det kanske "förtrotsen" som har kommit hit också... {#lang_emotions_undecided}Thowe: Frustrerande! Men vänta några dagar och testa igen. Är du gravid så borde du ju få ett tydligt plus då. Vissa test är ju känsligare än andra.

    Imorgon börjar jag jobba. Känns jättetrist! Skulle kunna vara hemma jämt, som det känns just nu, och bara jobba någon dag då och då... Men jag vet ju att om ett par dagar så kommer allt kännas som vanligt igen.

    Tove och Martin skall åka till Stockholm också, så jag blir helt ensam i några dagar. Både skönt och inte. Jag kommer längta ihjäl mig!
    Tove föddes 25/4 -08!
  • Hedi

    Thowe: ha ha vi har bröllopsdag 4, jag fyller ar 8:onde och Emmie 10:onde. Jag känner dock att det är skitsamma, dessutom sa kommer jag vara i Sverige under nästa ägglossning.

    Miss Kay: Ja gud va segt att jobba . Tycker det är rätt skönt att plugga halvfart, da har man tid för Emmie men även lite för sig själv.

    Linsen: Jag vet inte när Emmie kommer att börja pa dagis, inte sa lätt att fa en plats här om man säger sa, sen sa kostar det ca 4000 kr i manaden.

Svar på tråden Vi från tråden som väntat barn i April och nu fått vår älskling del 6