Inlägg från: Anonym (Dampmorsan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dampmorsan)

    Anhöriga till vuxna med ADHD 4

    Hej jag är ny i den här tråden .I vår familj har jag , maken och ett par av sönerna diagnoser inom NPF.Min man var under många år mycket oekonomisk och skaffade sig skulder pga att han var så impulsiv och hade ett sånt stort ha begär.
    Nu när han börjar närma sig 45 år har han äntligen lärt sig att ta ansvar för ekonomi och pengar .Vi jobbar för fullt på att betala bort alla gamla skulder och han har blivit riktigt duktig med tiden .

  • Anonym (Dampmorsan)

    Hahahaha ! Jadu här lever vi så åtskilda det bara går inom husets väggar för att det inte ska smälla stup i kvarten Så länge de sitter i varsit rum på varsin våning med samma spel (wow) så flyter det på rätt bra .Mellansonen (asp) äter sina måltider på rummet .15 åringen och 6 åringen går att ha tillsammans så de sover på bottenvåningen . 13 åringen sover på tredje våningen och maken sover i vardagsrummet på mellan våningen. Jag delar rum med 6 åringen

  • Anonym (Dampmorsan)

    hej anhörig jag har 16 års erfarenhet av att leva med en sådan man och 3 grabbar av samma skrot och korn. Det är inte lätt men det hjälper om man inte har för höga förväntningar på honom. läs gärna boken explosiva barn av Ross W Green den har hjälpt vår familj mycket .Att spela data spel har hjälpt både min man och pojkarna att träna frusruationstollerans och problemlösning

  • Anonym (Dampmorsan)

    hej anonym Också när det gäller relationen är det samma för mej väntar bara att grabbarna ska växa upp så att jag kan gå vidare (Är det nån som har lust att överta honom?!!)

Svar på tråden Anhöriga till vuxna med ADHD 4