• Dominant

    Att gå från en stor kuk till en mycket mindre...

    Anonym (Trådstartaren) skrev 2009-07-02 11:08:28 följande:
    Anonym (xx) skrev 2009-07-02 05:41:06 följande:
    Ytterst få som har en kuklängd över 15 cm (6 inches) en.wikipedia.org/wiki/Penis_length
    Internationell sida. I Sverige finns det inte så många kineser så här är snittet säkert högre.
    Varför inte klicka på källhänvisningarna där istället för att vräka ut dig något sådant? Studierna de hänvisar till är amerikanska. Jag har svårt att se varför de skulle ha annan storlek än svenskar.
  • Dominant
    Anonym (?) skrev 2011-01-13 10:46:56 följande:
    Men är inte det vetenskapligt bevisat att vissa folkslag har mindre/större? Hur mätar man?
    Nej, det är inte vetenskapligt bevisat, däremot är det bevisat att längd och penislängd hör ihop. En längre person har med andra ord i genomsnitt en längre penis, även om det självfallet är olika från person till person. En längre person har i genomsnitt större av allt dock, så det är knappast någon nyhet, såsom längre armar, större hjärta, större fötter med mera.

    Däremot så är vissa folkslag i genomsnitt kortare, till exempel asiater, detta medför att de i genomsnitt har mindre penis. Om en svart, en vit och en asiat var lika långa dock, så skulle de i genomsnitt ha lika lång penis, det har med andra ord inte specifikt med ras att göra.
  • Dominant
    Anonym (?) skrev 2011-01-15 07:28:24 följande:
    Aha! Du verkar påläst så jag tror dig ;) Blir ju lagom nyfiken på varför du vet så mkt om detta? Gillar ditt nick :P
    Ja, i det här avseendet så är jag relativt påläst. Det finns två större undersökningar i sammanhanget som jämfört penisstorlek med längd, www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17151695 samt www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11223678 om du vill läsa mer. Sammanfattat så kan konstateras att båda undersökningarna fann väldigt starka samband med längd och storlek, (p<0.001) respektive (p<0.01). Med andra ord så är det endast en 0.001% chans att det inte finns ett samband i genomsnitt.

    Detta betyder dock relativt lite individuellt, men i genomsnitt är det så i alla fall. Avseende varför jag vet så mycket om ämnet är att jag gång om annan hört folk påstå att det inte skulle finnas något samband mellan längd och storlek, vilket var osannolikt i mina ögon då alla övriga organ är större hos en längre person. Därmed ville jag se vilka undersökningar som gjorts för att få fakta på bordet, sen är jag själv lång så ville få det bekräftat.

    Det är bra att du gillar mitt nick, tyvärr kan jag inte säga detsamma om ditt, då det är tämligen intetsägande, du får väl skicka ett PM och säga hej i annat fall.
Svar på tråden Att gå från en stor kuk till en mycket mindre...