• Tom Araya

    Att gå från en stor kuk till en mycket mindre...

    En stor kuk är en liten tröst i ett fattigt hem! Skrattande

  • Tom Araya
    jacob 43x27cm skrev 2012-02-12 21:02:34 följande:
    Den kvinna som har provat på en riktigt stor har väldigt svårt att tänka sig och nöja sig med någon annan, tro mig, jag vet!
    BS!
    Jag har en god, kvinnlig vän med försmak för rejäla doningar. Hon dejtade en kille med den största hon sett för något år sedan. Hon är INTE intresserad av att träffa en man med lika tilltagen utrustning igen.
  • Tom Araya
    jacob 43x27cm skrev 2012-02-13 23:51:59 följande:
    Det beror kanske på att killen inte visste vad han gjorde, inte hade rätt teknik och inte var tillräckligt hänsynsfull och försiktig i början, skulle tro det! Jag kan nog få henne att tänka om här...
    ...och vad får dig att tro att det inte finns någon gräns för hur stora organ n kvinna finner njutbart, oavsett teknik?
  • Tom Araya
    jacob 43x27cm skrev 2012-02-20 22:29:23 följande:
    Jag vet att många killar med stora kan uppleva det som svårt att att få till det men a och o för kille som har riktigt stor kuk är att vara lyhörd, hänsynsfulla och ha rätt teknik. Allt det där har lärt mig allt efter hand och mina partner kan inte tänka sig något mindre, de villa bara ha mer och mer...älskar att tillfredsställa en kvinna utöver det vanliga.  
    1. Rätt teknik är A och O oavsett storlek.

    2. Den teknik en man besitter, eller saknar, räddar inte situationen om det kvinnliga ragget med hjälp av känsel och syn anser att din storlek är fel för henne (för liten eller för stor), du riskerar ändå att inte få till det.

    3. Med högsta sannolikhet finns en övre och en lägre gräns för vilken storlek varje individuell kan finna njutbart, all den bästa tekniken en man kan uppbringa inräknat.  Ju mindre eller större organ en man har, desto mer sannolikt att denne träffar kvinnor vars preferenser ligger utanför ens egen storlek.

    4. Du kan inte komma ifrån att majoriteten kvinnor hade valt en man med god teknik och utrustning inom normalspannet före män med abnormt stor/liten oavsett teknisk förmåga.
Svar på tråden Att gå från en stor kuk till en mycket mindre...