Inlägg från: FrodaFröjd |Visa alla inlägg
  • FrodaFröjd

    Nu är bebisarna här! (BF Jan -08) #7

    Vi ska inte på kontroll förens den 3/8 lite sent, men tror det var proppat på läkartiderna, för det är läkarbesök nu också va?

  • FrodaFröjd

    Ella älskar också att bada bara kastar sig å under vattnet å när man tar upp henne hostar hon å hostar å sen tok skrattar....
    Hon har badring, så hon tar tag i den å springer rakt ut å simmar i den som en fisk ut på det djupa, och man får inte hålla i henne då skriker hon som bara den, folk tror väl att hon inte vill bada, men i själva verket vill hon simma å snurra i sin ring=) skulle va kul om strand vädret kom tillbaka..

  • FrodaFröjd

    Sugen att shoppa vinter å höst ute kläder nu ja... när börjar det dyka in i butiken ni som har koll och affärer i närheten.. sj har jag 6 mil tilll dom=/

  • FrodaFröjd

    Men gud=)
    Ella har super lockigt, men ist nästan inget hår... haha
    så olika det kan bli, men hon kommer väl få världens kaluffs efter både sin mor och far.
    Ja jag var allt med på rean i somras men hittade inget så jag får väl fint gå in på pop å betala, de e ju så bra dagis kläder tycker jag..

  • FrodaFröjd

    Jag tänkte börja med att använda overallen från förra året en från pop str 86 sen tänkte jag köpa ett set från didrikson när de ev rear ut.. hoppas bara overallen passar.

    E äter bara när det serveras makaroner och korv eller köttbullar.
    Mos går också bra, och när hon var midre åt hon allt !!!!! jag var så glad för jag trodde jag fått en allätare ;)

  • FrodaFröjd

    jah herregud va det ser ut efter en måltid.....;) hua

  • FrodaFröjd

    åh ikväll sover E hos farmor för första gången. Hon sover bara borta hos mormor då jag gärna vill ha henne hemma=) haha
    hoppas det går bra?;)

  • FrodaFröjd
    Bellevue skrev 2009-07-30 18:34:58 följande:
    Hej alla! Minns ni mig? Mamma till Erik som är en av dom i tråden som föddes 4 januari 08. Erik har varit och träffat läkaren och sprutan idag och det gick kanon fast han var jättetrött. Han vägde 14,3 och var 89 cm så han växer och följer sin kurva perfekt. Han har litet huvud som han jämt haft, men inte så litet att det ser konstigt ut. Han pratar inte mycket men tänker desto mer, förstår vad man säger och är en väldigt finurlig kille som älskar teknik. Äter allt utom pappas tzatziki, äggvita och mögelost. Gillar inte att duscha och bada och inte heller att åka bil. I bilen gnäller han nästan direkt, och vi ska åka från dalarna till Göteborg om nån dag, 40-50 mil. Har nån nåt tips på hur man håller honom glad?
    välkommen hit =)
    E vill inte heller jättegärna åka bil 3-4 mil går väl an tycker hon.
    Vi funderar på att köpa en bärbar dvd som man sätter på nackstödet så hon kan kolla teletubbies, jag tror det är lösningen på vårt bilåkningsproblem =) hehe
  • FrodaFröjd

    någon mer liten som helst vill hoppa över middasluren numera?

  • FrodaFröjd
    Finesse skrev 2009-08-03 21:49:59 följande:
    nej.. ebba sover 2-3 timmar.. idag dock bara 30 min.. sen bajsning och sen sov hon mellan 15-16 vilket resulterade i att hon somnade för typ 5 min sen..
    ok hur sover hon på natten då?
    vilka tider. E vill inte alls på dagen trots att hon är sliten. jag skulle önska hon fortasatte sova en lur ett tag till=)=)
Svar på tråden Nu är bebisarna här! (BF Jan -08) #7