Inlägg från: emsson |Visa alla inlägg
  • emsson

    Vår & Sommarmammor i Luleå - del 8

    Men Elin vad kul!!! Grattis, jag viste då inte ens att du hade sökt nått sådant...eller harjag lyssnat dåligt??!!??!!

    Jag e då på jobbet nu! Rätt lugnt! =) Men oj vad jag börjar längta hem till sängen! Gissa vad......... jo min svärmor ska komma till oss snart...slutet på nästa vecka...jag får ångest bara av tanken...fan fan fan VILL INTE! Men vad göra, J vill ju träffa sina småsyskon...ja man får väll bita iho i 3 dagar...har sagt åt J att dom får vara MAX 3 dagar!!! Kommer väll rymmandes till nån av er om jag får spunk!!! Rymde ju i fjol då dom var här till Karro på udden å var där en hel dag. Orkade bara inte med dom!

    Ja nu ska jag jobba lite! Hoppas vi kan ses nått i veckan, kanske picknick eller nå om de blir väder till att vara ute!
    Kramkram

  • emsson

    JA VART FAN E SOMMAREN! Höst-dimma ute nu...ligger ett tjockt täcke med dis över halva jävla stan!!!! Så sjukt tråkigt! Depression nästa!

  • emsson

    Hej alla goa mammor och barn! =)

    Här händer de inte mycket nu...jag och J är förkyla så Melvin får så lov att hålla sig lite lugn, fast de går sådär...100 knyck hela dagarna. Han har blivit så busig, klättrar på allt numera. Härmas oxå en hel del, men mest i vad man gör å inte lika mycket i talet...men lite snackar han ju, eller försöker...men har hakat upp sig på ett eller två "ord" daaa och gaaa i väldigt hög ljudnivå. SKRIKER ALLT HAN SKA SÄGA! Gör era oxå de???

    Nästa vecka jobbar jag från tordsag men ses gärna nån av dagarna innan! =)

    Vi sak ju inte in på dagis ännu...känns faktiskt skönt! Jag vill aldrig lämna Melle där! Måste ju kännas asskonstigt!!! Man har ju avrit med dom dag som natt i över 1 år nu!

    Vi spanar iaf på hus för fulla muggar nu! Orkar inte bo i lägenhet längre, Melle är ju en utekille, går å hämtar skorna de första han gör på morgonen och säger skoko (skor) å så går han till dörren, bankar å skriket! Så nu har vi bestämt oss!!! De blir hus så fort vi hittat de rätta...viket kanske men bara kanske inte är så långt bort! Men mer berättar ja inte ännu...=D

    Puss på er alla!

  • emsson

    Elin: jo de hade inte varit helt fel faktiskt men de e inte riktigt där...men inte heller aaas långt därifrån...kanske en 8km eller nått...ja de var då sjuuukt mycket folk på visningen idag men jag ska göra allt som står i min makt för att vi ska få huset! Det står som skrivet EMMA, JIMMY OCH MELVIN på det kan man säga! Det är MITT!!!

    Säger som Sofia jag ska inte tänka neg tankar för då kommer mer neg saker...måste tro och hoppas att huset blir vårat!!! Då kanske det blir det! Försöker som visualisera framför mig hur jag skriver kontrakt och flyttar in!!! Hoppas att det hjälper!

    Ok, men ang träff nu då, vad sägs om tisdag?? Vilka kan vill ses då??

    Jag och Melle iaf! =)

  • emsson

    Jaha ja men de ser ju ut att bli bra väder så ute skulle ju kanske vara roligt!!! Men var finns de toa nära då?? På gyltza finns ju toa...å där finns ju både lekparken å sanden att leka i...kan de vara nått?? Eller någon som har annat förslag??

  • emsson

    Här regnar de då inte men risk kanske finns för att det blir...men var ska vi då ses...här passar inte heller så bra...har som ett totalt kaos hemma...har inlett kupp "jag tänker inte ta upp efter J eller M å så vi se när pappa J ser att det faktiskt behövs plockas eftersom". Tycker att det itne borde dröja länge nu för de ser ut som hej kom å hjälp mig här men nått fel e de ju karlar, iaf J han ser inte att vårat hem håller på att förfalla...men men jag tänker stå ut å inte röra ett finger förrens han säger nått!!! =)

    Ja tror jag messar er istället så ser vi om vi kommer fram till nått!!! =)

  • emsson

    Tjolahopp tjolahej!!!

    Hur e läget?? Tänkte skriva att vår gamla vän här L.A. e här nu tills på måndag em å vill gärna ses...så nån som har förslag på tid å plats??

  • emsson

    Ja men Hanna de lät ju som en bra idé...där tror ja att dom kan tänka sig vara...ja kan sms:a å kolla!

    Inga fler härifrån som ska haka på då???

  • emsson

    Elin: de må bli på fm för hon far ju på em...hoppas du kan! =)

  • emsson

    Våran vän kan bara ses en stund på em...så hon kommer iaf inte till växhuset å jag har inte bestämt mig ännu...men snart så! =)

  • emsson

    FAN VAD JAG HATAR ATT LETA HUS NÅ MER!!! Då kan man undra hur de här ska gå...för vi hat letat i vad 1 månad kanske men herre gud de kan ju ta ett år innan man hittat "sitt" hus...ja vid det laget ligger jag som en liten pöl nedanför vår balkong 5 våningar ner!!! Hahahah!!! Närå skämt å sido men fy vad less man blir!!!

    Nån som ska på växhuset i morgon??

  • emsson

    Hanna, jag tycker absolut att vi må gå ut snart!!! Inga fler som e på???

    Jag röstar för mammaheladagen -får -bli -baldrottning -och- gå -ut -på -galej!!!

Svar på tråden Vår & Sommarmammor i Luleå - del 8