Inlägg från: Full av förhoppning |Visa alla inlägg
  • Full av förhoppning

    Svider men är inte urinvägsinfektion, vad kan det vara?

    Jag hade GBS i urinen och det syns inte på någon urinsticka utan man får skicka på odling... jag fick furadantin och det hjälpte inte... fick selexid och det hjälpte inte och till slut fick jag cefadroxil som hjälpte men då var det för sent och vattnet började läcka i vecka 21+1 så jag hade bett om en GBS odling om jag vore som du.

    Lycka till!!


    KossanMuu skrev 2009-07-09 17:21:30 följande:
    Jo, jag fick antibiotika eftersom jag var gravid sa hon, annars hade hon velat vänta tills de hade gjort en odling. Men besvären försvann inte med antibiotikan så troligtvis var det inte UVI jag hade. Under hela kuren kändes det lika dant, blev inte bättre, men däremot förändrades besvären efter några dagar. Nu svider det bara när jag inte har kissat på länge. Plus som du skriver så känns det som urinröret är trängre på nåt sätt för det är svårare att tömma helt.
    Var mot andra som du vill att de ska vara mot dig.
  • Full av förhoppning

    jag hade det antagligen redan från början och fick det konstaterat i vecka 10 på inskrivningen, vecka 21+1 gick mitt vatten pga det så det kan jag nog inte hålla med om.


    KossanMuu skrev 2009-07-15 17:20:42 följande:
    Full av förhoppning skrev 2009-07-15 17:05:36 följande: Fick det tipset av en annan här på FL med. Ska prata med min BM om det på inskrivningen om 3 veckor. För vad jag har förstått är det väl inte farligt så tidigt i graviditeten om det nu skulle vara det?
    Var mot andra som du vill att de ska vara mot dig.
Svar på tråden Svider men är inte urinvägsinfektion, vad kan det vara?