Inlägg från: Miss Skywalker |Visa alla inlägg
  • Miss Skywalker

    Gift otrogen kvinna.

    Du är helt enkelt inte kär i din man och skulle inte ha gift dig med honom. Vänta med relationer tills du är känslomässigt mogen att veta vad du vill och känner. Vissa mognar senare..

  • Miss Skywalker

    Haha om din man är latinsk så föreslår jag att du har flera äventyr för det har säkerligen han! Jag vet oxå hur latinska män är..

    Anonym (vet!) skrev 2009-07-24 15:10:47 följande:


    Anonym (förvirrad idiot) skrev 2009-07-24 14:59:28 följande: Tänk på dig själv o inte på honom! Duuuu jag går fortfarande igenom detta..... min man är latinsk o du kanske vet hur dom är... haha..... jag trodde att han aldrig hade accepterat vad jag hade gjort så jag höll käften istället... o bestämmer mig för att berätta för att kunna forsätta mitt liv med honom och skaffa fler barn och det va bara för 5 månader sen.. för jag klarade inte av att hålla tyst om det längre, mådde så dåligt.. för 5 månader sen hade det gått 3,5 år! Nöt man är...... Jag lovar dig om du vill berätta det, gör det direkt och om du kan acceptera att leva med det! Gör det för alltid! Berätta det för nån som du har välldigt mkt förtroende för och behåll det mellan er och när du behöver prata med nån prata med denna person. Jag har haft ett helvete dessa månaderna.. men tillslut verkar det som att det börja lösa sig.. han har väll börjat acceptera att det har hänt och vill fortsätta sitt liv tillsammans med mig! Stå på dig!! O igen tryck INTE ner dig själv! ALLA kan begå misstag!!
Svar på tråden Gift otrogen kvinna.