Inlägg från: Anonym (an) |Visa alla inlägg
  • Anonym (an)

    Svartsjuka vid trekant?

    Jag har alltid varit svartsjuk och konstaterat att jag aldrig skulle acceptera att maken hade sex med en flicka till och mig, själv tyckte jag det verkade trevligt med en till pojke i leken.
    För mig är det skillnad med två pojkar och två flickor, pojkarna kan man ha sex med, flickorna blir mer personligt i mitt tycke. Hur som så hade vi aldrig sex med fler utan det stannade vid fantasier.

    Nu har vi ett öppet förhållande och tanken på trekant är fortfarande långt borta för oss. Jag vet inte hur min man skulle ta det och att ta in en extra tjej är inte aktuellt då vi har väldigt olika smak. De han attraheras av attraheras jag inte av (jag är bisexuell kanske borde nämnas, men kräsen som få).

    Jag har i ett tidigare förhållande varit inblandad i en trekant, men då med en extra kille. Det gick... tja ok just då men svartsjukan kom sen. Trotts det så hade vi sex igen (för när kåtheten tog övertaget var ju killen tydligen på) men kom åter senare.

    Jag jag skulle säga är att många klarar det, många verkar också inte göra det. Varför vill du ha med en extra tjej? Varför vill din kille inte ha med en extra man?
    Du skriver det som om han proppsar på en trekant och inte ser din svartsjuka, det låter märkligt när han inte kan tänka sig att ha en till man med.

    Om du faktiskt vill ha en trekant så tänk över hur svartsjuk du är. Blir du ofta svartsjuk? På vad och varför?
    Om du tror att du inte kommer gilla det så är det bättre att avstå skulle jag tycka. Tror du att det går så testa.

    Jag vet inte hur jag skulle reagera om jag såg min man ha sex med någon annan, trotts att vi lever i ett öppet förhållande dvs han får ha sex med vem han vill utan att det riskerar vårat äktenskap. Jag vet inte heller hur han skulle reagera om han såg mig ha sex med någon annan.
    Jag är alltså inte ett smack svartsjuk längre, men vem vet vad som kan blossa upp? Risk värd att ta? Det måste man själv avgöra, men jag tror det är trist att alltid gå och vara rädd.
    Jag skulle däremot kunna tänka mig att åka till en swingerklubb, då väljer man själv när och om man ger sig in i leken och det känns mindre personligt.

  • Anonym (an)

    Anonym (våga 3?) skrev 2009-08-03 05:35:51 följande:


    Anonym (an) skrev 2009-08-02 17:48:34 följande: Intressant med alla svar!!! När är man bisexuell då? Jag har ju varit med tjejerna i paren (när jag var singel), tycker det är spännande som en typ av sexleksak. Jag blir bara svartsjuk när jag har onda vibbar eller misstankar...men vet att det är hjärnspöken, mitt ex bedrog mig så jag har dålig erfarenhet.
    Det är något jag tycker man får definera för sig själv. jag har aldrig haft sex med en flicka och är som sagt jätte kräsen, ändå anser jag mig vara bisexuell...

    Hur du dessa hjänspöken med/mot din man?
  • Anonym (an)

    Anonym (våga 3?) skrev 2009-08-03 21:01:16 följande:


    Anonym (an) skrev 2009-08-03 06:18:33 följande: Man kan säga att det tog hårt att bli bedragen 2 ggr! Har (när jag inte är kär...suck) bra självkänsla och klarar mig fint samt trivs att vara ensam med mig själv. Men är väldigt kär nu och känner mig sårbar med tanke på tråkig erfarenhet. Får lite bekräftelsebehov när jag är kär, mycket jobbigt. Vill inte vara sån, förhoppningsvis syns det inte...men det är inte rätt tillfälle att nappa på trekant, så mycket vet jag.
    då borde du avståd et nu och jobba på självklänslan och bygga upp dig själv istället.
    jag har också varit med om otrohet och svek och visst känns det
Svar på tråden Svartsjuka vid trekant?